Libnet.ro
UNICEF

05:00

Profitul Piraeus Bank Romania a crescut cu 90% in primul trimestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profitul Piraeus Bank Romania a crescut cu 90% in primul trimestru

Profitul net realizat de Piraeus Bank Romania in primul trimestru al acestui an a crescut cu 90% fata de aceeasi perioada a anului trecut, urcand de la 2,4 milioane euro, la aproape 4,6 milioane euro, informeaza un comunicat remis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Piraeus Bank Romania si-a majorat profitul in T1 cu 90%. Creditarea a sporit cu 21%

Piraeus Bank Romania a raportat pentru primul trimestru din acest an un profit net de 4,6 milioane euro, in crestere cu 90% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Creditarea a crescut cu 21%, sustinuta de zona de corporate si IMM.

Grecii de la Piraeus Bank au facut in Romania un profit de 4,6 milioane de euro in primele trei luni

Grecii de la Piraeus Bank Romania au raportat un profit net realizat in primul trimestru de aproape 4,6 milioane euro, mai mare cu 90% fata de primele 3 luni din 2013, se arata intr-un comunicat al institutiei de credit. Banca a acordat pe piata locala un volum total de credite de peste 1,6 miliarde euro, iar depozitele atrase au urcat la 1,08 miliarde euro.

Finansbank ridica profitul National Bank of Greece

National Bank of Greece SA NBG), cel mai mare grup bancar elen, a raportat un profit peste asteptari pentru primul trimestru din 2014, datorita rezultatelor diviziei Finansbank din Turcia, a costurilor de finantare mai scazute si a reducerii provizioanelor pentru creditele neperformante.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )