Libnet.ro
UNICEF

09:00

O grenada adusa ca dovada a explodat intr-un tribunal din Pakistan, ranind trei persoane

Adevărul Adevărul,
O grenada adusa ca dovada a explodat intr-un tribunal din Pakistan, ranind trei persoane

Un incident tragicomic a avut loc intr-un tribunal din Pakistan, unde o grenada adusa pe post de dovada intr-un caz de terorism a explodat accidental, ranind trei persoane, relateaza agentia de stiri indiana PTI. continuă pe Adevărul

Atentat la Istanbul. Trei persoane au fost ranite dupa ce o bomba a explodat intr-o statie de autobuz (VIDEO)

Trei persoane au fost ranite intr-o explozie la Istanbul, care a avut loc intr-un cartier din partea europeana a orasului. Politia a inconjurat zona care a fost survolata de un elicopter. in.

23 de morti dupa ce un autocar s-a rasturnat intr-un rau din Peru

Minimim 23 de persoane au murit dupa ce autocarul in care se aflau s-a prabusit intr-un rau din Anzii Cordilieri, in peru, arata newsjs. com. Pot confirma ca au murit cel putin 23.

inca un caz Bogata: Un arab inoata alaturi de niste lei intr-o piscina din... Hunedoara (VIDEO)

Un nou caz Bogata in mediul online. Un barbat a postat pe site-ul Newsflare un clip in care apare in timp ce se joaca intr-o piscina alaturi de niste lei, selectand ca locatie strada.

Descoperire bizara intr-o padure din Bosnia. Un arheolog supranumit Indiana Jones de Bosnia sustine ca a dat de urma unei civilizatii pierdute

Un arheolog bosniac sustine ca a facut o descoperire istorica, intr-o padure apropiata de orasul Zavidovici. Semir Osmanagic a descoperit o sfera uriasa din piatra, cu un continut mare de fier, care.

Fenomen extrem: Grindina de marimea unei mingi de golf a cazut in timpul unei furtuni intr-un oras din China (VIDEO)

Furtuna de cosmar in China. Mai multe masini au fost avariate, dupa ce grindina de marimea unor mingi de golf, a cazut deasupra unui oras din Sudul Chinei. Desi vijelia a durat doar 10 minute, mai multe.

Animale de companie, maltratate: 24 de caini si pisici, tinuti capitivi intr-o garsoniera din Brasov (FOTO)

Aurotitatile din Brasov au salvat, luni dimineata, 21 de caini si trei pisici, in urma unei perchezitii care a avut loc intr-o garsoniera amplasata la parterul unei vile din strada Simion.

Madalina Ghenea, imagini fierbinti: Romanca a dansat la bara intr-un club din New York (VIDEO)

Imagini de senzatie cu Madalina Ghenea. Frumoasa romanca pare sa fi trecut peste tensiunile din cuplu. Madalina a aprins imaginatia fanilor dupa ce a postat pe contul ei de Instagram mai multe filmulete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )