Libnet.ro
UNICEF

06:00

O greseala de scriere a adus Spaniei o datorie publica cu 10 miliarde de euro mai mare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O greseala de scriere a adus Spaniei o datorie publica cu 10 miliarde de euro mai mare

Guvernul spaniol a publicat dintr-o greseala de dactilografiere o estimare a datoriei publice de 99,8% din PIB pentru 2014, in loc de 98,9%, eroare echivalenta cu 10 miliarde de euro care a fost corectata abia dupa patru zile, relateaza AFP, citat de. continuă pe Wall-Street Ro

O greseala de dactilografiere a marit datoria publica a Spaniei cu 10 miliarde de euro

O eroare de dactilografiere a marit datoria publica a Spaniei cu zece miliarde de euro. Guvernul de la Madrid a inversat, din greseala, cifrele estimate pentru datoria publica in proiectul de buget pentru anul.

Greseala de dactilografiere: Guvernul spaniol a publicat o estimare a datoriei publice de 10 miliarde euro

Dintr-o greseala de dactilografiere, Guvernul spaniol a publicat o estimare a datoriei publice de 99,8% din PIB pentru anul 2014, in loc de 98,9%. Acesta eroare, care echivaleaza cu 10 miliarde euro, a fost.

Nestle a obtinut doua credite sindicalizate de 10 miliarde euro

Compania elvetiana Nestle, din sectorul alimentar, a obtinut doua credite sindicalizate in valoare totala de 10 miliarde euro 13,54 miliarde dolari), care vor fi utilizate in scopuri corporative generale, potrivit anuntului facut ieri de societate.

O eroare de scriere a umflat datoria Spaniei 10 MLD. euro

Guvernul spaniol a publicat dintr-o greseala de dactilografiere o estimare a datoriei publice de 99,8% din PIB pentru 2014, in loc de 98,9%, eroare echivalenta cu 10 miliarde de euro care a fost corectata abia dupa patru zile, relateaza AFP, citat de.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )