Libnet.ro
UNICEF

06:00

O eroare de scriere a umflat datoria Spaniei 10 MLD. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O eroare de scriere a umflat datoria Spaniei 10 MLD. euro

Guvernul spaniol a publicat dintr-o greseala de dactilografiere o estimare a datoriei publice de 99,8% din PIB pentru 2014, in loc de 98,9%, eroare echivalenta cu 10 miliarde de euro care a fost corectata abia dupa patru zile, relateaza AFP, citat de. continuă pe Wall-Street Ro

Spania: O greseala de dactilografiere a adaugat 10 mld. ...

Guvernul spaniol a publicat dintr-o greseala de dactilografiere o estimare a datoriei publice de 99,8% din PIB pentru 2014, in loc de 98,9%, eroare echivalenta cu 10 miliarde de euro care a fost corectata abia dupa patru zile, relateaza Mediafax. Exista o erata, a explicat un purtator de cuvant al Ministerului Economiei, care a precizat ca cifrele au fost inversate atunci cand proiectul de buget pe anul viitor a fost prezentat in Parlament la inceputul saptamanii. La sfarsitul anului 2011, .

Greseala de dactilografiere: Guvernul spaniol a publicat o estimare a datoriei publice de 10 miliarde euro

Dintr-o greseala de dactilografiere, Guvernul spaniol a publicat o estimare a datoriei publice de 99,8% din PIB pentru anul 2014, in loc de 98,9%. Acesta eroare, care echivaleaza cu 10 miliarde euro, a fost.

Cat costa relocarea firmelor: sumele ajung si la 10.000 euro/angajat

Costurile pe care companiile trebuie sa le suporte atunci cand decid sa se mute in alte spatii de birouri pot varia intre 2. 800 euro si 10. 000 euro pe angajat, potrivit Immpuls, companie de consultanta, proiectare i project management in real estate.

Nestle a obtinut doua credite sindicalizate de 10 miliarde euro

Compania elvetiana Nestle, din sectorul alimentar, a obtinut doua credite sindicalizate in valoare totala de 10 miliarde euro 13,54 miliarde dolari), care vor fi utilizate in scopuri corporative generale, potrivit anuntului facut ieri de societate.

O greseala de scriere a adus Spaniei o datorie publica cu 10 miliarde de euro mai mare

Guvernul spaniol a publicat dintr-o greseala de dactilografiere o estimare a datoriei publice de 99,8% din PIB pentru 2014, in loc de 98,9%, eroare echivalenta cu 10 miliarde de euro care a fost corectata abia dupa patru zile, relateaza AFP, citat de.

Compania Ryanair, obligata sa plateasca daune de 10 mil.euro in Franta. Vezi de ce.

Operatorul aerian low-cost Ryanair din Irlanda a fost condamnat in Franta la plata unor daune de 10 milioane de euro pentru ca a incalcat legislatia muncii prin activitatile de pe aeroportul Marseille-Marignane, relateaza Mediafax. Daunele au fost solicitate de reclamanti, respectiv autoritatile pentru securitate sociala, pensii si sindicatul personalului navigant. Ryanair trebuie sa achite si o amenda de 200. 000 de euro. Compania, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, a fost .

Cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, condamnat in Franta sa plateasca daune de 10 mil. euro

Operatorul aerian low-cost Ryanair din Irlanda a fost condamnat in Franta la plata unor daune de 10 milioane de euro pentru ca a incalcat legislatia muncii prin activitatile de pe aeroportul Marseille-Marignane, relateaza AFP, citat de Mediafax .

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )