Libnet.ro
UNICEF

00:08

Greva generala in sanatate pe termen nelimitat, incepand cu 28 noiembrie

Adevărul Adevărul,
Greva generala in sanatate pe termen nelimitat, incepand cu 28 noiembrie

Salariatii din Sanatate vor face greva generala pe termen nelimitat incepand cu data de 28 noiembrie. Anuntul a fost facut de Marius Sepi, vicepresedintele sindicatului Sanitas, care a avut miercuri o intalnire cu ministrul Bugetului, Liviu Voinea, si cu secretarul de stat Gheorghe Gherghina. continuă pe Adevărul

SANITAS: 28 noiembrie, greva generala in sanatate

Marius Sepi, prim-vicepresedinte Federatia SANITAS, a anuntat, astazi, ca in 28 noiembrie cadrele medicale vor intra in greva generala.

Medicii ameninta cu greva generala.

Oamenii sunt nemultumiti de inghetarea salariilor medicilor, in 2014. Ei spun ca salariul este si asa foarte mic. Citeste si: 5. 000 de medici vor protesta sambata in Capitala Joi se va decide cand se va intra in greva generala. Stire in curs de actualizare.

VIDEO. Medicii ameninta cu greva generala.

Oamenii sunt nemultumiti de inghetarea salariilor medicilor, in 2014. Ei spun ca salariul este si asa foarte mic. Citeste si: 5. 000 de medici vor protesta sambata in Capitala Joi se va decide cand se va intra in greva generala. // Stire in curs de actualizare.

Ungaria a legalizat arestul preventiv pe termen NELIMITAT

Parlamentul de la Budapesta a legalizat posibilitatea arestului preventiv pe termen nelimitat pentru persoanele suspectate de crime, care risca peste 15 ani de inchisoare. Textul legislativ a fost adoptat cu sprijinul.

Ungaria a legalizat arestul preventiv pe termen nelimitat

Parlamentul ungar a legalizat in cursul noptii de luni spre marti posibilitatea arestului preventiv pe termen nelimitat pentru persoanele suspectate de crime care risca peste 15 ani de inchisoare, relateaza AFP.

Medicii strang semnaturi pentru greva de avertisment si greva generala. Guvernantii au raspuns pana acum prin tacere, nu avem alta solutie!

Angajatii din sistemul de sanatate sunt incurajati de Federatia Sindicatelor Medicilor Dr. Ioan Cantacuzino sa isi dea acordul pentru declansarea procedurilor de greva de avertisment si, ulterior, de greva generala. Acestea vor avea loc cel mai probabil chiar in luna noiembrie, a explicat medicul Florin Chirculescu, liderul sindical.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )