Libnet.ro
UNICEF

14:00

Greva la Regia Autonoma de Transport Brasov continua si sambata. Directorul institutiei a murit noaptea trecuta din cauze medicale

Hotnews Hotnews,
 Greva la Regia Autonoma de Transport Brasov continua si sambata. Directorul institutiei a murit noaptea trecuta din cauze medicale

Regia Autonoma de Transport Brasov a anuntat, sambata, ca in cursul zilei are loc o noua serie de discutii intre conducerea Regiei si salariatii care refuza reluarea lucrului, institutia anuntand, totodata, ca directorul general al RAT a murit, in cursul noptii, din cauze medicale, potrivit Mediafax. Greva soferilor continua si sambata, iar circulatia in oras este aproape paralizata din cauza numarului mare de masini si taxiuri. continuă pe Hotnews

UPDATE Soferii de la Regia Autonoma de Transport Brasov au reluat lucrul dupa o zi si jumatate de greva spontana

Regia Autonoma de Transport Brasov a anuntat, sambata, ca in cursul zilei are loc o noua serie de discutii intre conducerea Regiei si salariatii care refuza reluarea lucrului, institutia anuntand, totodata, ca directorul general al RAT a murit, in cursul noptii, din cauze medicale, potrivit Mediafax. Greva soferilor continua si sambata, iar circulatia in oras este aproape paralizata din cauza numarului mare de masini si taxiuri. UPDATE: O parte dintre soferi au renuntat la protest, circulatia mijloacelor de transport in comun a fost reluata.

VIDEO Protest spontan al soferilor de la Regia Autonoma de Transport Brasov. Niciun mijloc de transport in comun nu circula in oras

Soferii de la Regia Autonoma de Transport Brasov protesteaza vineri dimineata, refuzand sa mearga pe traseu, nemultumiti ca salariile nu le-au mai fost marite de cativa ani, iar la ora transmiterii acestei stiri niciun mijloc de transport in comun nu circula in oras, anunta Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al RAT Brasov, Silviu Stefan, protestul spontan a fost declansat de soferii de autobuze, care ar fi trebuit sa intre in cursa la ora 05:30, iar acestora li s-au alaturat, de la ora 07:00, si soferii de troleibuze.

GREVA SPONTANA la Regia de Transport Brasov.

Greva spontana la Regia Autonoma de Transport Brasov, unde angajatii refuza sa munceasca in semn de protest fata de salariile, despre care spun ca nu le-au mai fost majorate din anul 2009. La momentul transmiterii acestei stiri, transportul public din Brasov este blocat. In curs de actualizare.

Greva soferilor de autobuz din Brasov continua. Circulatia in oras este aproape paralizata

Regia Autonoma de Transport RAT) Brasov a anuntat, sambata, ca in cursul zilei are loc o noua serie de discutii intre conducerea Regiei si salariatii care refuza reluarea lucrului, institutia anuntand,.

Greva soferilor RAT Brasov continua

Regia Autonoma de Transport RAT) Brasov a anuntat, astazi, ca in cursul zilei are loc o noua serie de discutii intre conducerea Regiei si salariatii care refuza reluarea lucrului, institutia anuntand, totodata, ca directorul general al RAT a murit, in cursul noptii, din cauze medicale, transmite Antena3. ro.

Greva spontana la Regia Autonoma de Transport din Brasov

Angajatii Regiei Autonome de Transport Brasov au inceput, vineri dimineata, o greva spontana, refuzand sa munceasca. Acestia protesteaza deoarece conducerea nu le-a mai majorat salariile din anul 2009.

Transportul public din Brasov, BLOCAT. Soferii au intrat in greva spontana

Greva spontana, in aceasta dimineata, la Regia Autonoma de Transport Brasov. Zeci de soferi au refuzat sa mai iasa pe traseu deoarece nu si-au mai primit salariile. Soferii sunt nervosi si din cauza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )