Libnet.ro
UNICEF

12:00

Grindeanu ii mai da o lovitura lui Dragnea. Pozitia sefului PSD despre remaniere, ignorata de premier

B1 B1,
Grindeanu ii mai da o lovitura lui Dragnea. Pozitia sefului PSD despre remaniere, ignorata de premier

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca nu se pune problema unei remanieri, in conditiile in care Guvernul are o sustinere larga in Parlament. Asta desi, anterior, presedintele PSD Liviu Dragnea. continuă pe B1

SURSE: Relatii tot mai reci intre Dragnea si Grindeanu

Relatiile dintre liderul PSD, Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu s-au racit considerabil in ultimele saptamani, au declarat pentru HotNews. ro surse politice si guvernamentale. Dialogul dintre cei doi este tot mai slab iar presedintele PSD crtitica des guvernul sau anumiti ministri fata de care isi declara public nemultumirea, cum este cazul ministrului justitiei, Tudorel Toader. O scena elocventa s-ar fi consumat luni, la o intalnire la care au participat premierul Grindeanu si liderul PSD, Liviu Dragnea, unde nu si-ar fi vorbit aproape doua ore desi erau in acelasi loc.

Avertismentul sefului PSD, Liviu Dragnea: Romania risca sa ramana fara forta de munca

Unul dintre pericolele cu care se confrunta Romania este faptul ca risca sa ramana fara forta de munca, a avertizat presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a adaugat ca multe companii se.

Asemenea lui Tariceanu la Permise Auto, familia sefului PSD nu stie sa stea la coada. Bombonica lui Dragnea are pile la Curtea Constitutionala!

Asemenea lui Tariceanu la Permise Auto, familia Dragnea nu stie sa stea la coada. Nu de alta, dar in vreme ce pe multe dintre dosarele ajunse la Curtea Constitutionala se asaza praful, sesizarea facuta de.

Antena3, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea. Radu Tudor: PSD e la a doua coabitare cu sistemul. Sase greseli imputate puterii

Ultimele decizii ale puterii privind justititia par a fi starnit marul discordiei intre postul de televiziune Antena 3 si Liviu Dragnea. Desi a fost puternic sustinut in ultima perioada de Antena.

Cine o vrea pe Firea presedinta. De ce ar fi mai buna decat Dragnea |OPINIE

A plecat de jos si a facut orice pentru a ajunge cat mai sus. Sondajele o arata favorita in cursa prezidentiala de peste doi ani, cu toate ca partidul nu si-a desemnat candidatul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )