Libnet.ro
UNICEF

08:00

Grup Feroviar Roman invita Ministerul Transporturilor sa evite esecul ce pare iminient al privatizarii CFR Marfa

Adevărul Adevărul,
Grup Feroviar Roman invita Ministerul Transporturilor sa evite esecul ce pare iminient al privatizarii CFR Marfa

Grup Feroviar Roman anunta, intr-un comunicat, ca a inaintat vineri, 11 octombrie, o cerere oficiala catre ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, prin care solicita implicarea directa si urgenta a ministrului, in vederea evitarii unui esec al privatizarii CFR Marfa, care in acest moment pare iminent. GFR are in vedere neindeplinirea de catre vanzator a obligatiilor pe care si le-a asumat in acest proces, pana in prezent. continuă pe Adevărul

Grup Feroviar Roman invita Ministerul Transporturilor sa evite esecul ce pare iminent al privatizarii CFR Marfa

Grup Feroviar Roman anunta, intr-un comunicat, ca a inaintat vineri, 11 octombrie, o cerere oficiala catre ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, prin care solicita implicarea directa si urgenta a ministrului, in vederea evitarii unui esec al privatizarii CFR Marfa, care in acest moment pare iminent. GFR are in vedere neindeplinirea de catre vanzator a obligatiilor pe care si le-a asumat in acest proces, pana in prezent.

Discutii la Ministerul Transporturilor pe tema privatizarii CFR Marfa

Discutii la Ministerul Transporturilor intre autoritati si reprezentantii GRF pentru privatizarea CFR Marfa. La intalnire a ajuns si Gruia Stoica. GFR mai are la dispozitie doua zile pentru plata a 170 de.

GFR cere desecretizarea contractului de privatizare a CFR si implicarea ministrului Transporturilor

Grup Feroviar Roman GFR) a cerut Ministerului Transporturilor sa faca public contractul de pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni la CFR Marfa si solicita implicarea directa a ministrului de resort, Ramona Manescu, in vederea evitarii unui esec al privatizarii, care pare iminent, avand in vedere neindeplinirea de catre vanzator a obligatiilor pe care si le-a asumat in acest proces, pana in prezent.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )