Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un grup de hackeri a furat 1 miliard de dolari din conturile mai multor banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un grup de hackeri a furat 1 miliard de dolari din conturile mai multor banci

Un grup de hackeri a furat aproximativ 1 miliard de dolari din conturile mai multor banci si companii din sectorul financiar din intreaga lume, din 2013 pana in prezent, intr-un caz de furt informatic fara precedent, potrivit companiei de securitate cibernetica din Rusia Kaspersky Lab, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Un grup de hackeri a furat 1 miliard de dolari din conturile mai multor banci in ultimii doi ani

Un grup de hackeri a furat aproximativ 1 miliard de dolari din conturile mai multor banci si companii din sectorul financiar din intreaga lume, din 2013 pana in prezent, intr-un caz de furt informatic fara.

Un grup de hackeri a furat 1 miliard de dolari din conturile mai multor banci in ultimii doi ani

Un grup de hackeri a furat aproximativ 1 miliard de dolari din conturile mai multor banci si companii din sectorul financiar din intreaga lume, din 2013 pana in prezent, intr-un caz de furt informatic fara precedent, potrivit companiei de securitate cibernetica din Rusia Kaspersky Lab.

Furt din banci: un grup de hackeri au luat 1 MLD. dolari din conturi

Un grup de hackeri a furat aproximativ 1 miliard de dolari din conturile mai multor banci si companii din sectorul financiar din intreaga lume, din 2013 pana in prezent, intr-un caz de furt informatic fara precedent, potrivit companiei de.

Un grup de hackeri a furat din conturile mai multor banci din lume aproximativ 1 miliard de dolari, in ultimii doi ani

Din 2013 pana in prezent, un grup de hackeri a furat aproximativ 1 miliard de dolari din conturile mai multor banci si companii din sectorul financiar din intreaga lume, intr-un caz de furt informatic fara.

Cat de usor va pot disparea banii din conturile bancare

Politistii bihoreni fac o ancheta dupa ce noua oradeni au reclamat ca, in calitate de persoane fizice sau de actionari la societati comerciale, conturile pe care le-au avut la Banca Raiffeisen au fost golite fara acceptul lor .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )