Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un grup de hackeri a furat din conturile mai multor banci din lume aproximativ 1 miliard de dolari, in ultimii doi ani

B1 B1,
Un grup de hackeri a furat din conturile mai multor banci din lume aproximativ 1 miliard de dolari, in ultimii doi ani

Din 2013 pana in prezent, un grup de hackeri a furat aproximativ 1 miliard de dolari din conturile mai multor banci si companii din sectorul financiar din intreaga lume, intr-un caz de furt informatic fara. continuă pe B1

Un grup de hackeri a furat 1 miliard de dolari din conturile mai multor banci

Un grup de hackeri a furat aproximativ 1 miliard de dolari din conturile mai multor banci si companii din sectorul financiar din intreaga lume, din 2013 pana in prezent, intr-un caz de furt informatic fara precedent, potrivit companiei de securitate cibernetica din Rusia Kaspersky Lab, transmite Bloomberg.

Un grup de hackeri a furat 1 miliard de dolari din conturile mai multor banci in ultimii doi ani

Un grup de hackeri a furat aproximativ 1 miliard de dolari din conturile mai multor banci si companii din sectorul financiar din intreaga lume, din 2013 pana in prezent, intr-un caz de furt informatic fara.

Un grup de hackeri a furat 1 miliard de dolari din conturile mai multor banci in ultimii doi ani

Un grup de hackeri a furat aproximativ 1 miliard de dolari din conturile mai multor banci si companii din sectorul financiar din intreaga lume, din 2013 pana in prezent, intr-un caz de furt informatic fara precedent, potrivit companiei de securitate cibernetica din Rusia Kaspersky Lab.

Furt din banci: un grup de hackeri au luat 1 MLD. dolari din conturi

Un grup de hackeri a furat aproximativ 1 miliard de dolari din conturile mai multor banci si companii din sectorul financiar din intreaga lume, din 2013 pana in prezent, intr-un caz de furt informatic fara precedent, potrivit companiei de.

Cat de usor va pot disparea banii din conturile bancare

Politistii bihoreni fac o ancheta dupa ce noua oradeni au reclamat ca, in calitate de persoane fizice sau de actionari la societati comerciale, conturile pe care le-au avut la Banca Raiffeisen au fost golite fara acceptul lor .

Vladimir Putin anunta pace in Ucraina: Ne-am pus de acord in privinta mai multor lucruri. Focul va inceta pe 15 februarie, la miezul noptii (VIDEO)

Dupa mai bine de 14 ore de negocieri tensionate la Minsk, liderii Frantei, Germaniei, Rusiei si Ucrainei au ajuns la un acord privind incetarea focului in estul Ucrainei. Acordul prevede o zona demilitarizata de.

Philippe Lhotte, PDG al BRD: Romania nu are nevoie in mod fundamental de un acord cu FMI/In anii care vin vor fi mai putine banci in Romania

Daca ne uitam la situatia macroeconomica buna a Romaniei, ea nu are nevoie in mod fundamental de un acord cu FMI. Cred ca Romania are spatiu de manevra pentru a se refinanta- are un deficit bugetar mic, o datorie redusa ca procent din PIB -, are o balanta a platilor cu un usor deficit, aproape echilibrata. Discutiile nu s-au terminat, si chiar daca nu s-ar incheia un nou acord, nu cred ca ar fi ceva dramatic, nu sunt deloc ingrijorat. , a declarat Philippse Lotte, presedintele director general al BRD-GSG in cadrul unui interviu acordat HotNews. ro . Vezi in text ce crede seful celei de-a doua banci locale despre creditele in franci elvetieni, despre costul fraudelor anchetate de DIICOT in cadrul bancii, relatia cu fostul executiv al BRD Patrick Gelin sau cum ar putea evolua piata bancara locala.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )