Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gruparea Stat Islamic a ucis 50 de ostatici anul acesta

România Liberă România Liberă,
Gruparea Stat Islamic a ucis 50 de ostatici anul acesta

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a ucis 50 de ostatici anul acesta in Siria pe care i-a acuzat ca l-au insultat pe Dumnezeu, de spionaj sau ca ar fi fost luptatori inamici, a informat miercuri Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), relateaza Reuters, citat de Agerpres. continuă pe România Liberă

FBI avertizeaza: Gruparea Stat Islamic recruteaza adolescenti si femei pe retelele de socializare

Seful diviziei antiterorism a FBI, Michael Steinbach, a declarat intr-un interviu acordat CNN ca gruparea Stat Islamic recruteaza tineri adolescenti dar si femei in Statele Unite. Sunt ingrijorat in.

Gruparea Stat Islamic revendica alte doua decapitari in Irak

Gruparea Stat Islamic SI) a revendicat, duminica, decapitarea unui ofiter de politie si a unui soldat irakieni. Asasinatele se adauga unei liste lungi de atrocitati comise de jihadisti, relateaza AFP.

Pentagonul: Petrolul nu mai reprezinta principala sursa de venit pentru gruparea Stat Islamic

Amiralul John Kirby, secretarul de presa al Pentagonului, a afirmat, marti, ca vanzarea petrolului pe piata neagra nu mai reprezinta principala sursa de venit pentru gruparea terorista Stat Islamic,.

Avertisment pentru grupul Stat Islamic. Iordania este hotarata sa faca totul

Iordania este hotarata sa faca totul pentru a salva viata pilotului sau, tinut ostatic de gruparea Stat Islamic SI), a declarat duminica un purtator de cuvant al Guvernului, informeaza Mediafax.

Iordania o va EXECUTA pe islamista irakiana a carei eliberare era ceruta de grupul Stat Islamic, dupa ce a promis razbunarea asasinarii pilotului Maaz al-Kassasbeh

50 - Iordania o va executa miercuri pe islamista irakiana Sajida al-Rishawi, condamnata la moarte, dupa ce grupul terorist Stat Islamic a confirmat uciderea unui pilot militar iordanian, anunta surse din.

Un egiptean a furat un milion de dolari de la grupul terorist Stat Islamic in Irak si Siria

Un egiptean care gestiona fonduri ale grupului Stat Islamic in Irak si Siria a furat un milion de dolari de la organizatia terorista. Barbatul a fugit cu banii in Turcia, transmite International Business Times. Abu.

Gruparea Statul Islamic a anuntat ca l-a decapitat pe ostaticul japonez Kenji Goto

Organizatia Stat Islamic anunta ca l-a decapitat pe ostaticul japonez Kenji Goto. O inregistrarea video postata pe Internet prezinta un ostatic in tinuta portocalie stand in genunchi si, alaturi de el, in .

Deputat irakian: Stat Islamic achizitioneaza armament din Romania. Ambasadorul roman neaga

Un parlamentar irakian a declarat ca gruparea terorista Stat Islamic este pe punctul de a achizitiona munitie in valoare de 300 de milioane de dolari din Romania, insa ambasadorul roman in Irak, Iacob Prada, a negat ca statul roman ar fi incheiat un contract de armament cu organizatia jihadista, informeaza Mediafax.

Deputat irakian: Grupul Stat Islamic cumpara armament din Romania. Ambasadorul roman neaga acuzatiile

Un parlamentar irakian a declarat ca gruparea terorista Stat Islamic este pe punctul de a achizitiona munitie in valoare de 300 de milioane de dolari din Romania, insa ambasadorul roman in Irak, Iacob Prada, a negat ca statul roman ar fi incheiat un contract de armament cu organizatia jihadista, potrivit Mediafax.

Armata franceza a creat o celula de criza pentru contracararea propagandei grupului Stat Islamic

Autoritatile franceze au creat o celula de criza menita sa contracareze campania de propaganda a organizatiei teroriste Stat Islamic in Irak si Siria SIIS), relateaza ziarul Le Monde, preluat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )