Libnet.ro
UNICEF

16:00

Grupul hotelier Danubius, afaceri de 30,5 milioane lei, in 2014

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul hotelier Danubius, afaceri de 30,5 milioane lei, in 2014

Grupul Hotelier Danubius din Romania anunta o cifra de afaceri de 30,5 milioane lei pentru 2014 si estimeaza o crestere cu 30% a afacerilor in 2015, crestere generata de investitiile finalizate in 2014. continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 19 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 19 milioane lei 4,3 milioane euro).

Perchezitii DNA. Fraudarea bugetului de 420 milioane lei alocate SC Ape Canal Sibiu, unde IOHANNIS, ca primar, a fost membru in AGA. Vizati: oameni de afaceri si firme

Procurori anticoruptie Alba fac, luni, 11 perchezitii in Bucuresti, Cluj si Brasov, la sediile unor societati comerciale si la domiciliile unor persoane fizice, fiind suspectate de fraudarea fondurilor de peste 420 de milioane de lei fara TVA), alocate SC Apa Canal Sibiu, unde actualul presedinte Klaus Iohannis a fost membru in adunarea generala a actionarilor in calitate de primar al Sibiului. Iohannis nu este implicat in fraude, spun surse judiciare. Prejudiciul ar fi de 7,7 milioane de lei.

Guvernul a aprobat un sprijin financiar de 955 milioane de lei pentru fermierii din sectorul zootehnic

Guvernul a aprobat alocarea de sprijin financiar in suma de aproximativ 955 de milioane de lei destinat crescatorilor de animale, prin doua Hotarari aprobate in sedinta de astazi. Astfel, Executivul a decis ca suma de 680,023 milioane lei sa fie destinata sprijinirii crescatorilor de bovine, pentru cererile de finantare depuse in cursul anului 2014.

Banca Romaneasca va putea acorda credite de 124 milioane lei prin Prima casa

Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece, dispune de un plafon de garantare in valoare de 62 milioane de lei pentru programul Prima Casa, pana la finalul anului 2015, ceea ce ar sustine acordarea unor imprumuturi totale de 124 milioane de lei.

Guvernul a aprobat 955 milioane lei pentru fermierii din sectorul zootehnic

Guvernul a aprobat alocarea de sprijin financiar in suma de aproximativ 955 de milioane de lei destinat crescatorilor de animale, prin doua Hotarari aprobate in sedinta de astazi.

Banca Romaneasca dispune de un plafon de garantare de 62 milioane lei pentru Prima Casa

Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece dispune de un plafon de garantare in valoare de 62 milioane de lei pentru programul Prima Casa, pana la finalul anului, arata un comunicat remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )