Libnet.ro
UNICEF

09:00

Grupul PDL cere conducerii Camerei Deputatilor o ancheta cu privire la lucrarile de luni ale Comisiei Juridice

Hotnews Hotnews,
 Grupul PDL cere conducerii Camerei Deputatilor o ancheta cu privire la lucrarile de luni ale Comisiei Juridice

Grupul parlamentar al deputatilor PDL a depus o sesizare la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor prin care cere o ancheta administrativa si tehnica asupra modului in care a fost convocata si a lucrat Comisia Juridica din Camera Deputatilor luni, 9 decembrie, cand au fost discutate modificarile la Codul Penal votate marti in plenul Camerei. continuă pe Hotnews

Grupul PDL cere o ancheta cu privire la lucrarile de luni ale Comisiei Juridice din Camera

Grupul PDL din Camera Deputatilor a depus o sesizare la Biroul Permanent al Camerei prin care cere o ancheta administrativa si tehnica asupra modului in care a fost convocata si a lucrat Comisia Juridica luni, cand au fost discutate modificarile la Codul Penal votate marti in plenul Camerei, potrivit surselor de presa.

Grupul parlamentar PDL cere Camerei Deputatilor o ancheta privind lucrarile de luni ale Comisiei juridice

Grupul parlamentar al deputatilor PDL a depus o sesizare la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor prin care cere o ancheta administrativa si tehnica asupra modului in care a fost convocata si a lucrat.

PDL cere anchetarea activitatii de luni a Comisiei Juridice.

Grupul PDL din Camera Deputatilor cere o ancheta asupra modului in care a fost convocata si a lucrat Comisia Juridica luni, cand au fost discutate modificarile la Codul Penal votate marti in plen, transmite Mediafax. Citeste si: Basescu: Antonescu si Ponta s-au inteles sa treaca modificarile la Codul Penal in timp ce premierul este la Johannesburg Grupul PDL cere BPN al Camere sa dispuna verificarea respectarii prevederilor Regulamentului Camerei in legatura cu: 1. convocarea sedintei .

Legea lobby-ului a fost retrimisa la comisiile parlamentare, nu se mai da vot in plenul Camerei Deputatilor

Legea lobby-ului a fost retrimisa la comisiile parlamentare, astfel incat nu va fi votata in plenul Camerei Deputatilor. Reamintim ca, luni noaptea, Comisia Juridica a Camerei a aprobat cu amendamente, Legea lobby-ului, trimitand-o spre vot la plen.

Legea amnistiei, scoasa de pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor

Legea amnistiei a fost scoasa de pe ordinea de zi a sesiunii de vot final a Camerei Deputatilor, a convenit presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, cu liderii de grup, informeaza Mediafax.

VIDEO Legea amnistiei, scoasa de pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor

Legea amnistiei a fost scoasa de pe ordinea de zi a sesiunii de vot final a Camerei Deputatilor, informeaza Mediafax. Amanarea a survenit in urma consultarilor dintre presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, si liderii de grup.

Legea amnistiei intra in votul Camerei Deputatilor peste o saptamana

Proiectul de lege care prevede amnistierea, respectiv gratierea mai multor infractori figureaza pe ordinea de zi a sedintei Camerei Deputatilor de marti, 17 decembrie.

ALERTA Legea pentru amnistie si gratiere intra din nou la votul Camerei Deputatilor peste o saptamina - agenda oficiala

Controversatul proiect de lege care prevede amnistia si gratierea unor lagi categorii de infractori a fost pus pe ordinea de zi a sedintei plenului Camerei Deputatilor de martea viitoare, 17 decembrie. Este ultimul punct pe ordinea de zi. Reamintim ca, sub o puternica presiune publica, deputatii au retras proiectul ieri din plen. Printre cei care ar scapa de inchisoare se numara, alaturi de mii de infractori de drept comun, si figuri publice precum Adrian Nastase, Gigi Becali, Catalin Voicu. Vom reveni cu amanunte.

UPDATE Raportul TVR va fi votat marti in plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor. Un vot impotriva ar echivala cu demiterea sefului TVR, Claudiu Saftoiu. Rares Bogdan, despre discutiile legate de TVR: Nu am spus nici nu, nici da

Raportul TVR va fi votat marti in plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor, potrivit mai multor surse politice. Un vot impotriva dat de camerele reunite ar echivala cu demiterea sefului TVR, Claudiu Saftoiu. Unul dintre numele vehiculate in presa pentru inlocuirea acestuia ar fi Rares Bogdan, realizator de emisiuni la Realitatea TV. Alte nume vehiculate in presa ultimelor saptamani sunt Valentin Nicolau si Lucia Hossu Longin, membri in actualul CA al TVR. Plenul reunit al celor doua camere ar urma sa inceapa la ora 14. Contactat marti de HotNews. ro, Rares Bogdan a declarat ca e o propunere care a venit acum doua luni, nu am spus nici nu, nici da si ca acum imi fac emisiunea Jocuri de putere in continuare si ma simt foarte bine la Realitatea TV. Vom reveni cu amanunte.

Presedintele Traian Basescu cere Camerei Deputatilor sa respinga Legea amnistierii: Are efecte catastrofale pentru MCV

Presedintele Traian Basescu roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea amnistierii. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea pentru amnistierea unor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )