Libnet.ro
UNICEF

11:00

Legea amnistiei intra in votul Camerei Deputatilor peste o saptamana

Adevărul Adevărul,
Legea amnistiei intra in votul Camerei Deputatilor peste o saptamana

Proiectul de lege care prevede amnistierea, respectiv gratierea mai multor infractori figureaza pe ordinea de zi a sedintei Camerei Deputatilor de marti, 17 decembrie. continuă pe Adevărul

ALERTA Legea pentru amnistie si gratiere intra din nou la votul Camerei Deputatilor peste o saptamina - agenda oficiala

Controversatul proiect de lege care prevede amnistia si gratierea unor lagi categorii de infractori a fost pus pe ordinea de zi a sedintei plenului Camerei Deputatilor de martea viitoare, 17 decembrie. Este ultimul punct pe ordinea de zi. Reamintim ca, sub o puternica presiune publica, deputatii au retras proiectul ieri din plen. Printre cei care ar scapa de inchisoare se numara, alaturi de mii de infractori de drept comun, si figuri publice precum Adrian Nastase, Gigi Becali, Catalin Voicu. Vom reveni cu amanunte.

Legea amnistiei intra din nou pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor, marti

Proiectul de lege care prevede amnistia si gratierea unor largi categorii de infractori va intra din nou pe ordinea de zi a sedintei plenului Camerei Deputatilor, marti. Pe site-ul Camerei Deputatilor,.

Legea amnistiei, scoasa de pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor

Legea amnistiei a fost scoasa de pe ordinea de zi a sesiunii de vot final a Camerei Deputatilor, a convenit presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, cu liderii de grup, informeaza Mediafax.

VIDEO Legea amnistiei, scoasa de pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor

Legea amnistiei a fost scoasa de pe ordinea de zi a sesiunii de vot final a Camerei Deputatilor, informeaza Mediafax. Amanarea a survenit in urma consultarilor dintre presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, si liderii de grup.

Legea amnistiei, votata saptamana viitoare. Comisia juridica propune adoptarea legii

Proiectul de lege care prevede amnistierea, respectiv gratierea mai multor infractori figureaza pe ordinea de zi a sedintei Camerei Deputatilor de marti, 17 decembrie.

Legea amnistiei, votata pe articole, in Camera Deputatilor. Votul final a fost amanat.

UPDATE Proiectul de lege privind amnistia a fost scos de pe ordinea de zi a plenului. Anuntul a fost facut de Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor. Decizia a fost luata de Comitetul Director. UPDATE Proiectul a fost adoptat pe articole si urmeaza sa fie supus votului final. UPDATE Si PPDD a anuntat ca nu voteaza proiectul de lege. UPDATE Deputatul PDL, Adrian Gurzau, a declarat ca partidul sau va vota impotriva proiectului de lege. Acest proiect il face pe preafericitul .

Legea amnistiei, votata in Comisia juridica: Condamnatii cu pedepse de pana la sase ani de inchisoare, sub incidenta legii

Legea amnistiei si gratierii a fost votata departe de ochii jurnalistilor, luni seara, in Comisia juridica si va intra in plenul Camerei Deputatilor in sedinta de marti. Astfel pentru amnistie s-a.

Legea amnistiei, votata in Camera Deputatilor: Condamnatii cu pedepse de pana la sase ani de inchisoare, sub incidenta legii

Legea amnistiei si gratierii a fost votata departe de ochii jurnalistilor, luni seara, in Camera Deputatilor. Astfel pentru amnistie s-a prelungit termenul, putand intra sub incidenta legii cei condamnati.

LIVE TEXT Sedinta decisiva la Camera Deputatilor pentru proiecte controversate: legea amnistiei, legea minelor, legea lobby-ului. PNL si Opozitia se pun amnistierilor, legea lobby-ului a fost intoarsa la comisiile parlamentare

Plenul Camerei Deputatilor ar urma sa voteze marti cateva proiecte legislative extrem de controversate: legea amnistiei care va scoate din inchisoare condamnatii cu pedepse pina la 7 ani), modificari la legea minelor esentiala pentru inceperea proiectului de la Rosia Montana) si legea lobby-ului. Sedinta Camerei, care e for decizional, a inceput fara ca ordinea de zi sa fie publica si fara ca parlamentarii sa fi primit proiectele cu toate avizele. ----------------------------Ora 11. 40: Transmisia LIVE VIDEO de pe site-ul Camerei Deputatilor functioneaza, dupa ce a picat in prima parte a sedintei!!! Ora 11. 28: Proiectul de lege a lobby-ului a fost retrimis la comisiile parlamentare si nu vom avea un vot in plen!!! Ora 11. 30: Proiectul legii amnistiei a fost adoptat pe articole si va intra mai tarziu la votul finalOra 11. 12: Senatorul PNL George Scutaru anunta ca PNL va vota impotriva proiectului de lege privind amnistia: Din punct de vedere al PNL, aceasta legea nu este oportuna. Si reprezentantii PDL si ai PPDD anunta ca vor vota impotriva. Urmareste LIVE TEXT cele mai importante momente ale unei zile decisive.

Legea amnistiei, din nou in plen saptamana viitoare.

Legea amnistiei a fost inclusa din nou pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor saptamana viitoare, pentru ca parlamentarii sa dea votul final. Pe ordinea de zi, in dreptul propunerii de lege, se mentioneaza ca initiativa este dezbatuta in procedura de urgenta, ca Raportul Comisiei Juridice este unul de adoptare si ca forul decizional este Camera Deputatilor. De aceasta data, pe site-ul Camerei, in dreptul propunerii legislative, figureaza si raportul Comisiei Juridice privind adoptarea .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )