Libnet.ro
UNICEF

18:00

GSP a inceput sa foreze in Marea Neagra pentru Sterling

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GSP a inceput sa foreze in Marea Neagra pentru Sterling

Grup Servicii Petroliere GSP) a inceput forajul in Marea Neagra pentru Sterling Resources, compania canadiana care detine doua perimetre in Marea Neagra, Midia si Pelican, realteaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Neagra ademeneste cele mai mari companii petroliere din lume cu cele peste 180 de miliarde de metri cubi de gaze

Cu peste 80 de miliarde metri cubi de gaze in partea romaneasca si cu peste 20 de miliarde mai mult in zona Bulgariei, Marea Neagra atrage cele mai mari companii petroliere din lume sa ii foreze apele. in.

Gigantii care au obtinut perimetre din Marea Neagra vor o asociatie

Companiile care au obtinut in concesiune perimetre de explorare in Marea Neagra intentioneaza sa infiinteze, pana la finalul acestui an, Asociatia Marea Neagra, un organism care sa reprezinte interesele acestora pe piata romaneasca, dupa cum a declarat, ieri, Mark Beacom, vicepresedintele Sterling Resources Romania, citat de Agerpres.

ExxonMobil pregateste pentru urmatorii doi ani investitii de 1,2 miliarde dolari in Marea Neagra

ExxonMobil Exploration and Production Romania pregateste pentru urmatorii doi ani investitii de pana la 1,23 miliarde de dolari in foraj petrolier si lucrari adiacente in Marea Neagra.

ExxonMobil pregateste pentru urmatorii doi ani investitii de 1,2 miliarde dolari in Marea Neagra

Compania a programat pentru inceputul lunii noiembrie mai multe licitatii prin care vizeaza sa contracteze lucrari de foraj si lucrari adiacente in perimetrele din Marea Neagra, potrivit datelor publicate pe sistemul public de licitatii si citate de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2153 seconds )