Libnet.ro
UNICEF

01:05

GUVERN-MARIONETA. Ce asteptari are condamnatul Liviu Dragnea de la ministrii pe care ii trage de sfori in executivul personal. Sevil Shhaideh primeste un minister mamut. O fosta secretara, fidela a lui Dragnea, preia Internele. Justitia e preluata de auto

România Liberă România Liberă,
GUVERN-MARIONETA. Ce asteptari are condamnatul Liviu Dragnea de la ministrii pe care ii trage de sfori in executivul personal. Sevil Shhaideh primeste un minister mamut. O fosta secretara, fidela a lui Dragnea, preia Internele. Justitia e preluata de auto

Presedintele social democrat si-a impus oamenii in cabinetul Grindeanu, iar ar trebui sa rezolve prioritatile sefului partidului impartirea fondurilor pentru baroni, legislatia in domeniul penal sau noua lege a salarizarii. continuă pe România Liberă

Cristian Pirvulescu: Cabinetul Grindeanu - un guvern format si condus de Liviu Dragnea

Cabinetul lui Sorin Grindeanu este un guvern format si condus de Liviu Dragnea, in care prim-ministrul joaca un rol absolut formal, apreciaza politologul Cristian Pirvulescu.

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la investirea guvernului Grindeanu. Momente cu vechi si noi parlamentari. Cum si-a supravegheat Dragnea ministrii

Guvernul condus de Sorin Grindeanu a primit, miercuri, votul de incredere in plenul reunit al noului Parlament, in timp ce Liviu Dragnea, ce a condus sedinta alaturi de Calin Popescu Tariceanu, a petrecut minute bune printre noii sai ministri. In tot acest timp un fost premier si-a petrecut timpul in sala spunand glume si socializand peste masura, o fosta nominalizare pentru sefia Guvernului a primit multa atentie din partea colegilor de partid, iar cei mai tineri deputati si deputate au trait prima lor sedinta de investitura a unui Guvern. Vezi in articol un videoreportaj marca HotNews. ro.

Liviu Dragnea: Lista cu ministrii din Guvernul Grindeanu e completa; ALDE va primi patru ministere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca lista cu ministrii din Cabinetul Grindeanu este completa, urmand ca ALDE sa primeasca patru ministere, noul Guvernul avand in componenta opt femei din peste 20 de portofolii.

Liviu Dragnea: Lista cu ministrii din Guvernul Grindeanu e completa. ALDE va primi patru ministere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca lista cu ministrii din Cabinetul Grindeanu este completa, urmand ca ALDE sa primeasca patru ministere, noul Guvernul avand in componenta opt femei din peste 20 de portofolii.

Liviu Dragnea: Nu este un guvern de VEDETE, de vorbitori la TV. E unul format din oameni tineri, cu experinta (VIDEO)

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca vrea ca anul 2017 sa marcheze inceputul unei perioade de responsabilitate fara precedent in politica romaneasca, iar acest Guvern este un.

Liviu Dragnea despre noul guvern: Va fi de cursa foarte lunga daca se va ocupa de treburile tarii

Lungimea mandatului Cabinetului Grindeanu va depinde de performantele sale, iar noul guvern va fi de cursa foarte lunga daca se va ocupa de treburile tarii, a declarat Liviu Dragnea marti seara, la Antena 3, potrivit HotNews.

Liviu Dragnea, despre noul guvern: Va fi de cursa foarte lunga daca se va ocupa de treburile tarii

Durata mandatului Cabinetului Grindeanu va depinde de performantele sale, iar noul guvern va fi de cursa foarte lunga daca se va ocupa de treburile tarii, a declarat Liviu Dragnea marti seara, la Antena 3, potrivit HotNews.

Grindeanu, intrebat despre modificarea Legii de functionare a Guvernului: Nu stiu la ce va referiti. Liviu Dragnea: iti explic eu! Care este miza modificarii

Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au fost intrebati marti daca intentioneaza sa modifice Legea 90/2001 in prima sedinta de guvern, astfel incat condamnatii penal sa poata face parte din Guvern, dupa cum a aratat jurnalistul Adevarul Liviu Avram. Grindeanu a spus ca nu stie despre ce este vorba, iar presedintele PSD a afirmat, ironic, ca acea lege trebuie modificata astfel incat cei condamnati penal sa nu mai existe ca oameni.

OPT ministere vor fi CONDUSE de FEMEI. Liviu Dragnea, INFORMATII NOI cu privire la viitorul Guvern

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a oferit cateva informatii cu privire la cei care vor fi ministri in Guvernul Grindeanu. Presedintele PSD confirma faptul ca ALDE va avea patru ministere in.

Liviu Dragnea: In primul trimestru guvernul va adopta Legea preventiei, relatia dintre stat si mediul de afaceri trebuie schimbata complet

Liviu Dragnea a anuntat luni seara ca viitorul Guvern va adopta in primul trimestru din 2017 Legea preventiei, prin care nu se va mai putea impune o masura punitiva unei firme inainte de dispunerea unei masuri de preventie, prin care respectiva firma sa fie avertizata ca procedeaza gresit. Dragnea vorbeste despre necesitatea unei legi a raspunderii magistratilor si o modificare legislativa, dar vrea o dezbatere nationala inainte. Orice om din tara este speriat ca pe baza legislatiei actuale oricine poate fi luat pentru orice, spune Dragnea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )