Libnet.ro
UNICEF

20:30

Guvern: OSIM va putea acorda sprijin financiar pentru brevetarea inventiilor romanesti in strainatate

Hotnews Hotnews,
 Guvern: OSIM va putea acorda sprijin financiar pentru brevetarea inventiilor romanesti in strainatate

Guvernul a adoptat, joi, un memorandum de incadrare in politicile economico-financiare ale statului roman a sprijinului financiar acordat de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci OSIM) pentru brevetarea inventiilor romanesti in strainatate. Fondul pentru sprijinirea brevetarii inventiilor este aprobat prin bugetul de venituri si cheltuieli al OSIM si nu va depasi suma de 200. 000 euro intr-un an. Alocarea anuala a ajutorului se face conform instructiunilor emise de OSIM, care prevad esalonarea unei cote anuale, pentru perioada 2017-2020. continuă pe Hotnews

Sprijin pentru brevetarea invetiilor firmelor romanesti in strainatate

Guvernul a adoptat, joi, un memorandum de incadrare in politicile economico-financiare ale statului roman a sprijinului financiar acordat de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci OSIM) pentru brevetarea inventiilor romanesti in strainatate.

Premierul Mihai Tudose, la inceputul sedintei de Guvern: Reglementam sau cream cadrul legislativ pentru exproprieri pentru metroul pana la Otopeni

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca in sedinta de joi a Guvernului va fi aprobat actul normativ prin care se creeaza cadrul legislativ pentru exproprieri, in cazul magistralei de metrou M6 spre Otopeni.

BNR avertizeaza: Ar putea urma masuri dure pentru populatie

Avertisment dur din partea Bancii Nationale Romane BNR). Oficialii BNR avertizeaza ca ar putea urma masuri fiscale dure pentru populatie. Motivul: Guvernul ar putea sa rateze incadrarea in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )