Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sprijin pentru brevetarea invetiilor firmelor romanesti in strainatate

Hotnews Hotnews,
 Sprijin pentru brevetarea invetiilor firmelor romanesti in strainatate

Guvernul a adoptat, joi, un memorandum de incadrare in politicile economico-financiare ale statului roman a sprijinului financiar acordat de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci OSIM) pentru brevetarea inventiilor romanesti in strainatate. continuă pe Hotnews

Guvern: OSIM va putea acorda sprijin financiar pentru brevetarea inventiilor romanesti in strainatate

Guvernul a adoptat, joi, un memorandum de incadrare in politicile economico-financiare ale statului roman a sprijinului financiar acordat de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci OSIM) pentru brevetarea inventiilor romanesti in strainatate. Fondul pentru sprijinirea brevetarii inventiilor este aprobat prin bugetul de venituri si cheltuieli al OSIM si nu va depasi suma de 200. 000 euro intr-un an. Alocarea anuala a ajutorului se face conform instructiunilor emise de OSIM, care prevad esalonarea unei cote anuale, pentru perioada 2017-2020.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Guvernul va aproba, joi, programul de internationalizare a firmelor romanesti

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a declarat, miercuri, ca va face toate demersurile pentru ca programul de internationalizare a firmelor romanesti sa fie aprobat in sedinta de Guvern de joi, urmand sa mearga personal sa obtina avizele necesare de la Ministerul Justitiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )