Libnet.ro
UNICEF

22:30

Guvernatorul Bancii Nationale din Republica Moldova si-a dat demisia

Antena3 Antena3,
Guvernatorul Bancii Nationale din Republica Moldova si-a dat demisia

Guvernatorul Bancii Nationale din Republica Moldova si-a dat demisia . continuă pe Antena3

Scandalul Furtul Secolului face primele victime: Guvernatorul Bancii Nationale din Republica Moldova si prim-viceguvernatorul institutiei au demisionat

Guvernatorul Bancii Nationale din Republica Moldova, Dorin Dragutanu, dar si prim-viceguvernatorul institutiei, Marin Molosag, si-au dat demisia de la conducerea Bancii Centrale. Acestia au renuntat la.

Prima victima a scandalului miliardul furat din banci: Guvernatorul Bancii Nationale din Republica Moldova a demisionat

Dorin Dragutanu, guvernatorul Bancii Nationale din Republica Moldova, si prim-viceguvernatorul Marin Molosag si-au dat demisia din functii, anunta Agora. md. Dragutanu i-a acuzat intr-o declaratie de presa pe politicieni ca nu vor investigarea furtului secolului, cand un miliard de dolari a disparut din trei banci moldovenesti.

Guvernatorul Bancii Nationale a Republicii Moldova si-a dat demisia

Guvernatorul Bancii Nationale a Republicii Moldova BNM), Dorin Dragutanu, si prim-viceguvernatorul institutiei, Marin Molosag, si-au anuntat luni demisiile, cei doi acuzand politicienii ca nu vor investigarea furtului miliardului de dolari din bancile.

Conducerea Bancii Nationale din Moldova a DEMISIONAT

Dorin Dragutanu, guvernatorul Bancii Nationale din Republica Moldova a demisionat alaturi de intreaga conducere a institutiei, potrivit publika. md.

FOTO Show aviatic la Chisinau, cu ocazia aniversarii a 70 de ani de la crearea Aviatiei Civile din Republica Moldova

Acrobatii aeriene, expozitii de echipament aeronautic si parasutisti au asigurat un show aviatic de zile mari. Evenimentul a avut loc la Aeroportul International Chisinau, cu ocazia aniversarii a 70 de ani de la crearea Aviatiei Civile din Republica Moldova.

Banca Mondiala ofera intreprinderilor din Republica Moldova granturi de 3 milioane de dolari

Banca Mondiala in parteneriat cu Ministerul Economiei al Republicii Moldova au lansat subcomponenta Granturi de cofinantare a proiectului Amelioararea Competitivitatii PAC II, cu un buget total de 3 milioane de dolari.

Interdictia de a intra in Republica Moldova aplicata romanului George Simion, ridicata de un tribunal din Chisinau

Interdictiile impuse de autoritatile de la Chisinau cetateanului roman George Simion, liderul platformei unioniste 'Actiunea 2012', expulzat la 13 mai din Republica Moldova si declarat persoana indezirabila pe teritoriul acestui stat timp de cinci ani, au fost ridicate, a anuntat organizatia intr-un comunicat citat de Agerpres.

Guvernatorul si prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Moldovei si-au anuntat demisia. Mi se spunea prin interpusi sa o las mai moale cu BEM

Guvernatorul si prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Moldovei, Dorin Dragutanu si Marin Molosag, si-au anuntat astazi demisia. Dorin Dragutanu a precizat ca cererea de demisie a fost deja prezentata spicherului Andrian Candu.

FMI ar putea evalua activitatea Bancii Nationale a Moldovei

Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, solicita Fondului Monetar International realizarea unei expertize independente cu privire la activitatea Bancii Nationale in perioada cand au avut loc tranzactiile frauduloase in sectorul financiar-bancar din tara noastra.

Fondul Moldova - Planul Marshall al Romaniei pentru Republica Moldova

Dan Dungaciu, director al Institutului de Stiinte Politice si Relatii Internationale al Academiei Romane, si Petrisor Peiu, coordonator al departamentului economic al Fundatiei Marii Negre, sustin, intr-o ampla analiza, ca unica solutie pentru Republica Moldova ramane un plan Marshall tailor-made. Singurul stat cu vocatie in acest sens este Romania, in opinia autorilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )