Libnet.ro
UNICEF

10:00

Guvernul a ales resedinta oficiala pentru Iohannis

România Liberă România Liberă,
Guvernul a ales resedinta oficiala pentru Iohannis

Guvernul a decis, in sedinta de miercuri, ca presedintelui ales Klaus Iohannis sa ii fie acordata Vila Lac 2 ca resedinta oficiala, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Hotarare de Guvern: Resedinta oficiala a lui Klaus Iohannis va fi Vila Lac 2

Guvernul a decis, in sedinta de miercuri, ca presedintelui ales Klaus Iohannis sa ii fie acordata Vila Lac 2 ca resedinta oficiala, informeaza surse oficiale ale Mediafax. Atribuirea vilei a fost decisa.

Victor Ponta, mesaj pentru Iohannis dupa ce guvernul sau a trecut de Parlament: Sunt convins ca si noul presedinte va avea o schimbare importanta de atitudine

Victor Ponta i-a transmis un mesaj presedintelui ales, Klaus Iohannis, dupa ce guvernul sau a fost votat in Parlament. Cu 377 de voturi pentru si 134 impotriva, premierul nu a avut emotii pentru Guvernul Ponta.

100 de Minute: Decizia pentru Iohannis este asul din maneca lui Traian Basescu

Curtea Constitutionala a amanat din nou pentru data de 16 decembrie o decizie privind neconstitutionalitatea legii alesilor locali. O decizie pe care o astepta si Curtea Suprema inainte de a judeca dosarul lui.

Guvernul, 165 milioane lei pentru clientii care economisesc pentru investitii in domeniul locativ

Guvernul a alocat Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) 165 milioane lei pentru achitarea primei de stat cetatenilor care economisesc in vederea finantarii locuintelor, banii reprezentand valoarea primei de stat aferente economiilor realizate in 2013 de clientii bancilor pentru locuinte, conform unui comunicat trimis astazi redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2763 seconds )