Libnet.ro
UNICEF

14:30

Guvernul anunta deblocarea de catre Comisia Europeana a platilor din programul POSDRU

Hotnews Hotnews,
 Guvernul anunta deblocarea de catre Comisia Europeana a platilor din programul POSDRU

Comisia Europeana a deblocat rambursarile pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU 2007-2013), in valoare de 167 milioane de euro, pentru care termenul de plata a fost intrerupt in luna februarie 2016, anunta vineri Guvernul, intr-un comunicat. Anuntul a fost facut de Michel Servoz, director al Directiei Generale pentru Ocuparea Fortei de Munca, Afaceri Sociale si Incluziune din cadrul CE, intr-o intalnire cu Cristian Ghinea, Ministrul Fondurilor Europene. continuă pe Hotnews

Ce recomandari are pentru Romania Comisia Europeana

Comisia Europeana a adresat Romaniei, in acest an, un set de patru recomandari. Acestea se bazeaza pe Raportul de Tara publicat de Comisia Europeana in februarie 2016 si pe raspunsul oferit de Romania in aprilie 2016 prin intermediul Programului National de Reforma si a Programului de Convergenta. Astfel Comisia Europeana a publicat pachetul referitor la Semestrul European 2016 care include propunerile de recomandari specifice de tara adresate statelor membre UE, inclusiv Romaniei.

Comisia Europeana a deblocat platile pe programul POSDRU

Comisia Europeana a deblocat rambursarile pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, in valoare de 167 de milioane de euro, a transmis Michel Servoz, Director General al Directiei.

Comisia Europeana a deblocat platile pentru POSDRU

Comisia Europeana CE) a deblocat rambursarile pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU 2007-2013), in valoare de 167 milioane de euro, pentru care au fost intrerupte platile in luna februarie 2016, conform unui comunicat al Ministerului Fondurilor Europene MFE).

Comisia Europeana: Cerintele pentru banci la bail-in sa varieze de la caz la caz

Comisia Europeana refuza sa introduca un nivel minim al activelor bancilor care poate fi utilizat de organismele de reglementare in momentul inchiderii unei banci, potrivit unui document legislativ consultat de Reuters care relaxeaza cerintele pentru institutiile de credit.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )