Libnet.ro
UNICEF

19:00

Guvernul a aprobat cifrele de scolarizare pentru invatamant, in anul 2015/2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul a aprobat cifrele de scolarizare pentru invatamant, in anul 2015/2016

Guvernul Romaniei a aprobat cifrele de scolarizare pentru invatamantul preuniversitar finantat de la bugetele locale, pentru invatamantul preuniversitar militar si invatamantul superior, finantate de la bugetul de stat, pentru anul scolar/universitar. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul a adoptat cifrele de scolarizare pentru invatamantul preuniversitar si superior de stat

Guvernul a adoptat, printr-o Hotarare, cifrele de scolarizare pentru invatamantul preuniversitar finantat de la bugetele locale si pentru invatamantul preuniversitar militar finantat de la bugetul de stat, precum si numarul de locuri - granturi de studii din institutiile de invatamant superior de stat, pentru anul scolar/universitar 2015-2016.

SIF MUNTENIA - Calendarul de Comunicare Financiara al SIF MUNTENIA SA pentru anul 2015 (modificat)

SIF MUNTENIA - Calendarul de Comunicare Financiara al SIF MUNTENIA SA pentru anul 2015 modificat).

ANM anunta vreme rece si ploioasa de Paste si de 1 Mai. Anul 2015, cel mai calduros din istorie

Administratia Nationala de Meteorologie preconizeaza ca anul 2015 va fi cel mai calduros an din istorie. Cu toate acestea, urmatoarele doua luni vor aduce multe ploi si temperaturi mai mici decat in mod.

SUA mentine 9.800 de militari in Afganistan, in anul 2015

Administratia Barack Obama a decis sa mentina 9. 800 de militari americani in Afganistan, in cursul anului 2015, la solicitarea presedintelui afgan Ashraf Ghani Ahmadzai, care efectueaza o vizita la Washington, conform Mediafax.

Guvernul are toate avizele pentru Codurile Fiscale, documentele pot fi aprobate miercuri

Guvernul s-a reunit, luni, pentru a discuta proiectul noului Cod Fiscal si pe cel al Codului de Procedura Fiscala, ministrii constatand la final ca au fost emise toate avizele necesare, astfel ca documentele pot.

Guvernul are toate avizele pentru Codurile Fiscale

Guvernul s-a reunit, luni, pentru a discuta proiectul noului Cod Fiscal si pe cel al Codului de Procedura Fiscala, ministrii constatand la final ca au fost emise toate avizele necesare, astfel ca documentele pot fi aprobate miercuri.

Guvernul a suplimentat numarul de locuri la profesionala si a scazut locurile la liceu pentru anul scolar viitor

Guvernul a aprobat cifrele de scolarizare pentru invatamantul preuniversitar finantat de la bugetele locale, pentru invatamantul preuniversitar militar si invatamantul superior, finantate de la bugetul de stat, pentru anul scolar/universitar 2015-2016. Fata de cifrele de scolarizare de anul acesta, scoala profesionala are 2. 000 de locuri in plus, in timp ce la liceu, numarul de locuri la clasa a IX-a a scazut cu 4.

Guvernul a aprobat noul Cod Fiscal si noul Cod de Procedura Fiscala

Noul Cod Fiscal si Cod de Procedura Fiscala au fost aprobate, miercuri, de Guvern si vor fi transmise Senatului, pentru a fi introduse, la inceputul saptamanii viitoare, pe ordinea de zi a Biroului Permanent.

Guvernul a aprobat, prin Ordonanta de Urgenta, unele masuri privind activitatea de imbunatatiri funciare

Guvernul a adoptat miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind unele masuri in scopul sprijinirii activitatii Agentiei Nationale de Imbunatatiri Funciare ANIF). Potrivit actului normativ, se suplimenteaza cu 995 numarul de posturi din cadrul ANIF si al filialelor teritoriale, schema de personal a acestei institutii ajungand astfel la 2. 495 de salariati. Masura a fost luata in conditiile in care prin OUG nr. 82/2011 numarul de posturi din cadrul acestei institutii s-a redus de la 5. 000 de angajati, la 1.

Guvernul a adoptat masuri pentru sprijinirea activitatii de imbunatatiri funciare

Guvernul a adoptat, printr-o Ordonanta de Urgenta, unele masuri in scopul sprijinirii activitatii Agentiei Nationale de imbunatatiri Funciare ANIF).

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )