Libnet.ro
UNICEF

23:15

Guvernul a aprobat Strategia de vaccinare anti-Covid-19. Cine are prioritate la vaccin

Adevărul Adevărul,
Guvernul a aprobat Strategia de vaccinare anti-Covid-19. Cine are prioritate la vaccin

Guvernul a adoptat, in sedinta de vineri seara, Hotararea privind Strategia de vaccinare a populatiei impotriva virusului SARS-CoV-2. Autoritatile fac apel la societatea civila, dar si la specialisti, sa se sprijine campania de vaccinare. continuă pe Adevărul

VIDEO Guvernul a adoptat strategia de vaccinare contra Covid-19 Ce categorii vor fi inoculate in prima faza

Hotararea de Guvern privind strategia de vaccinare impotriva noului coronavirus a fost adoptata in sedinta Executivului de vineri, respectivul act precizand, totodata, care sunt grupurile prioritare - angajatii din domeniul Sanatatii, asistentei sociale, cei din categoria de risc si personalul din domenii-cheie, a afirmat seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, sambata, intr-un briefing de presa, potrivit Agerpres.

Guvernul a aprobat Strategia Nationala de Renovare pe Termen Lung

Guvernul a aprobat Strategia Nationala de Renovare pe Termen Lung pentru sprijinirea renovarii parcului national de cladiri rezidentiale si nerezidentiale, publice si private, printre obiective numarandu-se imbunatatirea performantei energetice a fondului existent de cladiri, prin reducerea consumului de energie, a emisiilor de carbon si extinderea utilizarii surselor regenerabile de energie la cladiri, precum si imbunatatirea sigurantei cladirilor si asigurarea calitatii arhitecturale si de integrare in mediul urban a interventiilor de renovare.

Guvernul adopta strategia de vaccinare anti-COVID

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de vineri, pe lista suplimentara, o hotarare privind strategia de vaccinare anti-COVID, a anuntat ministrul Sanatatii Nelu Tataru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )