Libnet.ro
UNICEF

10:00

Guvernul ii atribuie Vila Lac 2 lui Iohannis ca resedinta prezidentiala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul ii atribuie Vila Lac 2 lui Iohannis ca resedinta prezidentiala

Guvernul a decis, in sedinta de astazi, ca presedintelui ales Klaus Iohannis sa ii fie atribuit, ca resedinta oficiala, un imobil aflat in proprietatea publica a statului si in administrarea RAAPPS, surse oficiale declarand, pentru ziarul BURSA, ca este vorba despre Vila Lac 2. continuă pe Ziarul Bursa

Hotarare de Guvern: Resedinta oficiala a lui Klaus Iohannis va fi Vila Lac 2

Guvernul a decis, in sedinta de miercuri, ca presedintelui ales Klaus Iohannis sa ii fie acordata Vila Lac 2 ca resedinta oficiala, informeaza surse oficiale ale Mediafax. Atribuirea vilei a fost decisa.

Guvern: Iohannis a primit Vila Lac 2, dar se va muta in Vila Lac 3 dupa ce Basescu va pleca

Guvernul confirma ca a decis, miercuri, ca presedintelui ales Klaus Iohannis sa ii fie acordata Vila Lac 2 drept resedinta oficiala, dar precizeaza ca acesta va folosi imobilul respectiv doar pentru perioada urmatoare, iar ulterior se va muta in Vila Lac 3, dupa ce aceasta va fi eliberata de Basescu, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis primeste de la Guvern Vila Lac 2 ca resedinta oficiala

Guvernul a decis, in sedinta de miercuri, ca presedintelui ales Klaus Iohannis sa ii fie acordata Vila Lac 2 ca resedinta oficiala, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Atribuirea vilei a fost deci.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )