Libnet.ro
UNICEF

14:00

Guvernul a avizat reorganizarea ANAF si infiinteaza Directia Antifrauda.

România Liberă România Liberă,
Guvernul a avizat reorganizarea ANAF si infiinteaza Directia Antifrauda.

Guvernul va aviza, miercuri, reorganizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) si va infiinta Directiei Antifrauda, care va functiona inclusiv sub supravegherea Parchetului de cercetare penala, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. In primavara acestui an, premierul a anuntat ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Garda Financiara si Directia de Control Vamal vor fi reorganizate intr-o Directie Antifrauda, care se va ocupa tintit de combaterea evaziunii . continuă pe România Liberă

Guvernul avizeaza reorganizarea ANAF si infiinteaza Directia Antifrauda.

Guvernul va aviza, miercuri, reorganizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) si va infiinta Directiei Antifrauda, care va functiona inclusiv sub supravegherea Parchetului de cercetare penala, a declarat premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax. La finalul sedintei, Guvernul a transmis un comunicat in care anunta ca a aprobat ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru imbunatatirea si reorganizarea activitatii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. ANAF se .

Guvernul avizeaza reorganizarea ANAF si infiinteaza Directia Antifrauda

Guvernul va aviza, miercuri, reorganizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) si va infiinta Directiei Antifrauda, care va functiona inclusiv sub supravegherea Parchetului de cercetare penala, a declarat premierul Victor Ponta.

Guvernul a aprobat reorganizarea ANAF prin fuziunea prin absorbtie cu Autoritatea Nationala a Vamilor si preluarea activitatii Garzii Financiare

Guvernul a aprobat miercuri, prin ordonanta de urgenta, reorganizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ca urmare a fuziunii prin absorbtie si preluarea activitatii Autoritatii Nationale a Vamilor si prin preluarea activitatii Garzii Financiare.

Guvernul a aprobat reorganizarea ANAF

Guvernul a aprobat astazi, prin ordonanta de urgenta, reorganizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) ca urmare a fuziunii prin absorbtie si preluarea activitatii Autoritatii Nationale a Vamilor si prin preluarea activitatii Garzii Financiare.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )