Libnet.ro
UNICEF

20:00

Guvernul cere ancheta la Ministerul Sanatatii.

România Liberă România Liberă,
Guvernul cere ancheta la Ministerul Sanatatii.

Dupa ce a desfasurat un amplu control la Ministerul Sanatatii, Corpul de Control al primului ministru anunta ca va sesiza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, fiind vizat un contract pentru furnizarea unui program de contabilitate, conform Agerpres. Urmeaza ca autoritatea de urmarire penala sau, dupa caz, instanta de judecata, sa hotarasca asupra existentei sau inexistentei infractiunii respective si asupra vinovatiei. In vederea valorificarii constatarilor si . continuă pe România Liberă

Guvernul sesizeaza Parchetul privind nereguli la Ministerul Sanatatii

Guvernul va sesiza Parchetul in legatura cu decizia directorului Directiei contabilitate si patrimoniu din Ministerul Sanatatii de a aviza servicii de mentenanta cu cu un furnizor al unui program informatic de contabilitate, in baza unui protocol, desi ministrul nu si-a exprimat acordul, potrivit surselor de presa.

Guvernul sesizeaza Parchetul pentru un contract avizat de un director din Ministerul Sanatatii cu o firma

Guvernul va sesiza Parchetul in legatura cu decizia directorului Directiei contabilitate si patrimoniu din Ministerul Sanatatii de a aviza, in conditii nelegale, incheierea unui protocol cu un furnizor al unui program informatic de contabilitate, desi ministrul nu si-a exprimat acordul.

Nereguli descoperite in Ministerul Sanatatii, de Corpul de Control al premierului

Guvernul va sesiza Parchetul in legatura cu decizia directorului Directiei contabilitate si patrimoniu din Ministerul Sanatatii de a aviza servicii de mentenanta cu cu un furnizor al unui program informatic.

Mazare cere ANCHETA dupa ce iahtul unui turist german NU a fost primit in portul Constanta.

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, sustine ca navigatorului german care a esuat cu iahtul in urma cu doua zile i s-a fi interzis accesul in Portul Constanta, in timp ce autoritatile portuare spun ca barbatul nu a dorit, de fapt, sa ramana in port, informeaza Mediafax. Primarul a anuntat, vineri, ca va cere ministrilor de Interne si Transporturi sa deschida o ancheta in acest caz pentru tragerea la raspundere a celor vinovati. Voi adresa o scrisoare ministrului de Interne si .

Primarul Mazare cere ancheta in cazul naufragiului navigatorului german

Primarul Constantei, Radu Mazare, vrea sa ceara ministrului de Interne si ministrului Transporturilor sa faca ancheta in cazul navigatorului german care a esuat cu iahtul in apropiere de cazinoul din oras. Vas.

Guvernul cere cere derogari la acordul cu FMI. Ce am realizat si ce am ratat

Guvernul a ratat mai mult de jumatate dintre angajamentele asumate in negocierile cu FMI si solicita derogari din partea institutiei financiare astfel incat Consiliul Director, care se va reuni la 26 iunie, sa accepte inchiderea cu succes a acordului, scrie Mediafax.

Guvernul cere derogari la acordul cu FMI desi a ratat mai mult de jumatate din angajamentele asumate

Guvernul a ratat mai mult de jumatate dintre angajamentele asumate in negocierile cu FMI, inclusiv tinta arieratelor, dar solicita derogari din partea institutiei financiare astfel incat Consiliul Director, care se va reuni la 26 iunie, sa accepte inchiderea cu succes a acordului, transmite Mediafax.

Guvernul cere derogari de la acordul cu FMI, desi a ratat mai mult de jumatate din angajamente

Guvernul a solicitat derogari de la acordul cu Fondul Monetar International FMI), asta desi a ratat mai mult de jumatate din angajamentele asumate in negocierile cu institutia internationala, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )