Libnet.ro
UNICEF

12:00

Guvernul cere Curtii Constitutionale sa respinga ca inadmisibila cererea Bombonicai Prodan, fosta sotie a lui Dragnea, privind abuzul in serviciu (adevarul.ro)

Hotnews Hotnews,
 Guvernul cere Curtii Constitutionale sa respinga ca inadmisibila cererea Bombonicai Prodan, fosta sotie a lui Dragnea, privind abuzul in serviciu (adevarul.ro)

Guvernul cere Curtii Constitutionale sa respinga ca inadmisibila exceptia ridicata de Bombonica Prodana, fosta sotie a liderului PSD, Liviu Dragnea, privind lipsa pragul valoric pentru incriminarea infractiunii de abuz in serviciu, anunta adevarul. ro. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV Sorin Grindeanu cere Curtii Constitutionale sa respinga ca inadmisibila exceptia Bombonicai Dragnea privind abuzul in serviciu

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, cere Curtii Constitutionale sa respinga ca inadmisibila exceptia ridicata de Bombonica Dragnea, fosta sotie a liderului PSD, Liviu Dragnea, privind lipsa pragul valoric pentru incriminarea infractiunii de abuz in serviciu. CCR a fixat ca termen de judecata a exceptie de neconstitutionalitate data de 6 iunie 2017.

GRINDEANU iL ATACA PE LA SPATE PE DRAGNEA! Ce solicita premierul CCR si care este implicarea Bombonicai

Soc pe scena politica. Grindeanu, adus pe scena mare a politicii de Dragnea, isi injunghie pe la spate seful. Premierul Romaniei cere Curtii Constitutionale sa respinga ca inadmisibila exceptia.

Guvernul si Ministerul Justitiei resping admiterea exceptiei privind abuzul in serviciu, ridicata de Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea

Guvernul cere Curtii Constitutionale a Romaniei respingerea exceptiei formulate de fosta sotie a lui Liviu Dragnea, privind lipsa pragului valoric pentru abuzul in serviciu, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )