Libnet.ro
UNICEF

21:45

Guvernul cere CE permisiunea pentru acordarea unui imprumut pentru Oltchim.

România Liberă România Liberă,
Guvernul cere CE permisiunea pentru acordarea unui imprumut pentru Oltchim.

Victor Ponta participa vineri la un summit organizat in Bratislava pe teme economice. Cu ocazia vizitei, premierul a anuntat ca va cere permisiunea CE permisiunea pentru acordarea unui imprumut pentru Oltchim, informeaza digi24. ro. Premierul a spus ieri ca a contacat Cabinetul comisarului european pentru concurenta. Azi, Ministerul Economiei va transmite Comisiei Europene notificarea pentru acordarea unui ajutor de salvare catre Oltchim. Acest sprijin se poate acorda unei intreprinderi aflate . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Ministerul Economiei va solicita permisiunea CE pentru acordarea unui imprumut necesar repornirii Oltchim

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri va cere vineri Comisiei Europene permisiunea de a acorda un imprumut pentru demararea activitatii combinatului Oltchim, a declarat joi premierul Victor Ponta, cu ocazia unei vizite la Bratislava, precizand totodata ca aceasta ar fi varianta secundara pentru solutionarea problemei, relateaza Agerpres.

Victor Ponta: Ministerul Economiei va cere CE permisiunea acordarii unui imprumut pentru repornirea Oltchim

Premierul Victor Ponta a declarat joi, in timpul vizitei sale la Bratislava, ca Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri va cere vineri Comisiei Europene permisiunea acordarii unui imprumut pentru.

Ponta: Ministerul Economiei va solicita CE permisiunea acordarii unui imprumut pentru repornirea Oltchim

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri va cere, vineri, Comisiei Europene permisiunea acordarii unui imprumut pentru demararea activitatii combinatului Oltchim, a declarat joi premierul Victor.

Guvernul cere acordul FMI sa vanda Oltchim prin negociere cu un investitor, nu la licitatie deschisa

Guvernul va solicita Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene CE) permisiunea ca viitoarea privatizare a Oltchim OLT) sa fie derulata prin negociere cu un investitor strategic si nu prin licitatie deschisa la care sa vina oricine, a anuntat, marti seara, premierul Victor Ponta. El a precizat, la postul B1 TV, ca investitorul strategic va trebui sa isi asume datoriile combinatului, pastrarea locurilor de munca, realizarea investitiilor si derularea negocierilor pentru Arpechim.

Guvernul cere acordul FMI sa vanda Oltchim prin negociere, nu la licitatie deschisa

Guvernul va solicita Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene CE) permisiunea ca viitoarea privatizare a Oltchim OLT) sa fie derulata prin negociere cu un investitor strategic si nu prin licitatie deschisa la care sa vina oricine, a.

Guvernul cere acordul FMI sa vanda Oltchim prin negociere cu un investitor, nu la licitatie ...

Guvernul va solicita Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene CE) permisiunea ca viitoarea privatizare a Oltchim OLT) sa fie derulata prin negociere cu un investitor strategic si nu prin licitatie deschisa la care sa vina oricine, a anuntat, marti seara, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax El a precizat, la postul B1 TV, ca investitorul strategic va trebui sa isi asume datoriile combinatului, pastrarea locurilor de munca, realizarea investitiilor si derularea .

Guvernul cere acordul FMI sa vanda Oltchim prin negociere cu un investitor, nu la licitatie ...

Guvernul va solicita Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene CE) permisiunea ca viitoarea privatizare a Oltchim OLT) sa fie derulata prin negociere cu un investitor strategic si nu prin licitatie deschisa la care sa vina oricine, a anuntat, marti seara, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. El a precizat, la postul B1 TV, ca investitorul strategic va trebui sa isi asume datoriile combinatului, pastrarea locurilor de munca, realizarea investitiilor si derularea .

Tatal Innei, condamnat la inchisoare pentru uciderea unui barbat in trafic

Georgic Apostoleanu, tatal cantaretei Inna, a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru uciderea unui barbat in trafic, in anul 2009. Potrivit rtv. net, Giorgic Apostoleanu fusese.

Statul si trei banci au constituit Comitetul pentru Stabilizarea Financiara a Oltchim

Autoritatile statului Guvern, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor StatuluiAVAS), Electrica) si trei banci creditoare au infiintat Comitetului pentru Stabilizarea Financiara a Oltchim CSFO), un parteneriat public-privat care are ca obiectiv mentinerea companiei pe linia de plutire si pregatirea acesteia pentru privatizare, relateaza sursele de presa.

Mariana Campeanu isi cere scuze pentru acuzatiile aduse lui Traian Basescu: Am dat vina exclusiv pe presedinte, de data asta nu a fost vinovat

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, si-a cerut scuze, miercuri, in legatura cu acuzatiile pe care i le-a adus presedintelui Traian Basescu pentru nepromulgarea legii privind indemnizatiile pentru mame.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )