Libnet.ro
UNICEF

17:00

Guvernul Dancila va avea 4 vicepremieri, printre care Viorel Stefan, fostul ministru de Finante

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul Dancila va avea 4 vicepremieri, printre care Viorel Stefan, fostul ministru de Finante

Sedinta Comitetului National Executiv al PSD s-a incheiat, iar liderii social-democrati au decis ca noul Guvern sa aiba in componenta patru vicepremieri, printre care si fostul ministru al Finantelor, Viorel Stefan, scrie Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Dragnea vrea un guvern cu trei vicepremieri/ Ce nume noi se anunta in Guvernul Dancila

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va propune o varianta de guvern cu trei vicepremieri, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, cei trei vor fi Paul Stanescu, Gratiela Gavrilescu si Viorel Stefan, care ar urma sa fie vicepremier fara portofoliu. O alta varianta de posibil vicepremier vehiculata in PSD este Ilan Laufer, ministru pentru mediui de afaceri. La ministerul sanatatii, propunerea cu ele mai mari sanse sa fie votata ar fi Sorina Pintea, manager la spitalul judetean Baia Mare.

Cine este Viorel Stefan, noul vicepremier al Guvernului Dancila. Fost ministru de Finante in guvernul Grindeanu, criticat in mod repetat de Liviu Dragnea

Deputatul PSD Viorel Stefan, 62 de ani, seful comisiei de buget finante al Camerei Deputatilor a fost validat pentru functia de vicepremier. Stefan a mai indeplinit functia de ministru de Finante in Guvernul Grindeanu, dar a fost remaniat in urma unor acuzatii repetate venite din partea presedintelui PSD Liviu Dragnea, dar si ale lui Sorin Grindeanu. Dragnea se aratase deranjat de forma proiectului de buget pe care ministerul lui Viorel Stefan o lansase in dezbatere. El i-a imputat ministrului de Finante ca in proiectul de buget nu sunt cuprinse anumite masuri promise de PSD, iar alocarile unor ministere nu reflecta programul de guvernare al social-democratilor. Dupa parasirea demnitatii ministeriale, a revenit la conducerea comisiei de specialitate din Camera Deputatilor. Stefan este membru PSD din 1993, el avand la activ trei mandate de senator si doua de deputat.

Cine este Viorel Stefan, propunerea pentru un post de viceprim-ministru

Viorel Stefan, BIOGRAFIE. Deputatul PSD Viorel Stefan, propus pentru conducerea Ministerului Finantelor, s-a nascut in 26 iulie 1954, in Mitoc, judetul Botosani, este casatorit, are trei copii si.

Viorel Stefan, fost presedinte al Asociatiei Armatorilor Portuari, revine in Guvern

Viorel Stefan, fost presedinte al Asociatiei Armatorilor si Operatorilor Portuari Fluviali din Roman.

Surse: Ministrii-surpriza din Guvernul Dancila. PSD merge si pe mana unui tehnocrat

Rodica Nassar la Sanatate, Ecaterina Andronescu la Educatie, Razvan Cuc la Transporturi si George Ivascu la Cultura sunt noii ministri pe care ii pregateste PSD pentru Guvernul Dancila. De asemenea, Sevil Shahideh ar putea prelua functia de secretar general al Guvernului. in rest, ALDE nu schimba pe nimeni. Decizia oficiala va fi anuntata vineri, dupa Comitetul Executiv al PSD.

Gabriela Firea propune infiintarea unei noi institutii in Guvernul Dancila: secretariatul de stat Bucuresti

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a propus sa se infiinteze un departament pentru dezvoltarea Bucurestiului in cadrul Ministerului Dezvoltarii din guvernul Dancila, potrivit unor surse citate de Hotnews . Firea a confirmat pentru.

CARAMBOL in Romania! Mai multe MASINI implicate, printre care si doua TIR-uri! DETALII DE ULTIM MOMENT (VIDEO)

Un carambol s-a produs miercuri dimineata pe soseaua de centura a Iasului, intre localitatile Horpaz si Uricani, informeaza bzi. ro. Cinci vehicule, printre care si doua TIR-uri, au fost.

LIVETEXT Variantele de Guvern Dancila: Dragnea vrea un guvern cu trei vicepremieri / Ce nume noi se anunta in viitorul Executiv

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va propune o varianta de guvern cu trei vicepremieri, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, cei trei vor fi Paul Stanescu, Gratiela Gavrilescu si Viorel Stefan, care ar urma sa fie vicepremier fara portofoliu. O alta varianta de posibil vicepremier vehiculata in PSD este Ilan Laufer, ministru pentru mediui de afaceri. La ministerul sanatatii, propunerea cu ele mai mari sanse sa fie votata ar fi Sorina Pintea, manager la spitalul judetean Baia Mare. ------------Ora 11. 53: Surse din PSD sustin ca Eugen Teodorovici a fost deja votat in CEX in functia de ministru la finanteOra 11. 33: George Ivascu sustinut de Gabriela Firea / PSD Bucuresti) este numele vehiculate de Antena 3 pentru Ministerul CulturiiOra 11. 29: un nou nume discutat in sedinta PSD pentru functia de vicepremier ar fi, potrivit surselor HotNews. ro, Ana Birchall. La Finante este luat in discutie Eugen Teodorovici in locul lui Ionut MisaUrmariti evolutiile LIVETEXT din sedinta PSDParticipa in articol la sondajul HotNews. ro: Cum crezi ca va fi noul guvern, fata de guvernul Tudose?.

LIVETEXT Variantele de Guvern Dancila: Dragnea vrea un guvern cu trei vicepremieri / Ce nume noi se anunta in viitorul Executiv / Eugen Teodorovici la Finante

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va propune o varianta de guvern cu trei vicepremieri, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, cei trei vor fi Paul Stanescu, Gratiela Gavrilescu si Viorel Stefan, care ar urma sa fie vicepremier fara portofoliu. O alta varianta de posibil vicepremier vehiculata in PSD este Ilan Laufer, ministru pentru mediui de afaceri. La ministerul sanatatii, propunerea cu ele mai mari sanse sa fie votata ar fi Sorina Pintea, manager la spitalul judetean Baia Mare. ------------Ora 12: 39: Ilan Laufer, unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, nu va mai face parte din viitorul guvern, au confirmat pentru HotNews. ro surse din sedinta PSD. Ora 12. 09: Toma Petcu ALDE) ar fi demisionat din guvern, iar locul sau la Ministerul Energiei ar urma sa fie luat de Anton Anton, tot de la ALDEOra 11. 53: Surse din PSD sustin ca Eugen Teodorovici a fost deja votat in CEX in functia de ministru la FinanteOra 11. 33: George Ivascu sustinut de Gabriela Firea / PSD Bucuresti) este numele vehiculate de Antena 3 pentru Ministerul CulturiiOra 11. 29: un nou nume discutat in sedinta PSD pentru functia de vicepremier ar fi, potrivit surselor HotNews. ro, Ana Birchall. La Finante este luat in discutie Eugen Teodorovici in locul lui Ionut MisaUrmariti evolutiile LIVETEXT din sedinta PSDParticipa in articol la sondajul HotNews. ro: Cum crezi ca va fi noul guvern, fata de guvernul Tudose?.

Variantele de Guvern Dancila: Dragnea vrea un guvern cu patru vicepremieri / Ce nume noi se anunta in viitorul Executiv / Eugen Teodorovici la Finante

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va propune o varianta de guvern cu trei vicepremieri, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, cei trei vor fi Paul Stanescu, Gratiela Gavrilescu si Viorel Stefan, care ar urma sa fie vicepremier fara portofoliu. O alta varianta de posibil vicepremier vehiculata in PSD este Ilan Laufer, ministru pentru mediui de afaceri. La ministerul sanatatii, propunerea cu ele mai mari sanse sa fie votata ar fi Sorina Pintea, manager la spitalul judetean Baia Mare. ------------Ora 14:26 Natalia Intotero va fi la ministerul pentru romanii de pretutindeni, in locul Andreei Pastarnac Ora 14. 15: Sedinta s-a incheiat, premierul desemnat Viorica Dancila va prezenta in scurt timp echipa completa a Guvernului14:13: Secretariatul de stat pentru Bucurest dorit de primarul Gabriela Firea nici macar nu a fost luat in discutie in sedinta PSD, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Nici Firea n-a mai facut propunerea. Ora 14. 05: Ministerul pentru Dialog Social a fost desfiintat si se transforma in secretariat de stat la Ministerul MunciiOra 13. 52: Ioana Bran a fost votata pentru postul de ministru al Tineretului si Sportului. Ioana Bran 31 de ani) e deputat PSD, fiica unui mare producator de palinca din Satu MareParticipa in articol la sondajul HotNews. ro: Cum crezi ca va fi noul guvern, fata de guvernul Tudose?.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )