Libnet.ro
UNICEF

14:30

Guvernul, despagubiri pentru romanii afectati de seceta (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul, despagubiri pentru romanii afectati de seceta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat despagubiri pentru fermierii romani care s-au trezit cu recoltele distruse din cauza secetei, informeaza B1 TV. Seful Executivului a precizat ca a avut, in acest sens, o discutie. continuă pe B1

Victor Ponta: O sa dam despagubiri pentru terenurile afectate de seceta

Premierul Victor Ponta a declarat ca s-a consultat cu ministrul Agriculturii si au stabilit ca Guvernul va acorda despagubiri pentru terenurile afectate de seceta.

Guvernul va da despagubiri pentru daunele provocate de seceta

Agricultorii care au avut anul acesta pierderi din cauza secetei vor primi despagubiri de la Guvern. Anuntul a fost facut de catre premier in emisiunea Subiectiv, realizata de Razvan Dumitrescu, la.

Victor Ponta: Guvernul va acorda despagubiri pentru culturi agricole afectate de seceta

Guvernul va acorda despagubiri pentru terenurile de culturi agricole afectate de seceta, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta, mentionand ca a avut in acest sens o discutie cu ministrul Agriculturii.

Patriarhului Daniel, mesaj pentru romanii plecati la munca in strainatate: Pastrati permanent legatura cu copiii ramasi acasa, sa nu produca indepartare sufleteasca sau instrainare spirituala a unora fata de altii

Patriarhul Daniel ii sfatuieste pe parintii plecati sa lucreze in strainatate sa ramana in contact permanent cu copiii lor. Pe 16 august se sarbatoreste Duminica migrantilor romani, motiv pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )