Libnet.ro
UNICEF

21:30

Guvernul Grindeanu ar urma sa RENUNTE la introducerea COTEI ZERO de TVA la tranzactiile imobiliare

B1 B1,
Guvernul Grindeanu ar urma sa RENUNTE la introducerea COTEI ZERO de TVA la tranzactiile imobiliare

Inca o promisiune din campanie de care PSD vrea sa se lepede. Executivul Grindeanu ar urma sa renunte la introducerea cotei zero de TVA la tranzactiile imobiliare, scrie Mediafax. Potrivit unor surse. continuă pe B1

Guvernul Grindeanu trebuie sa vina cu solutii alternative; legea gratierii nu este suficienta

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat marti, in cadrul sedintei Comisiei juridice, referitor la decizia CEDO cu privire la conditiile de detentie din penitenciarele din Romania, ca Guvernul Grindeanu trebuie sa vina cu solutii alternative, in conditiile in care legea gratierii si cea prin care detinutii beneficiaza de 6 zile reduse la 30 de detentie in conditii inumane nu sunt suficiente pentru a rezolva problema.

INTERVIU Sorin Dumitrascu, fost director ANP: Guvernul Grindeanu nu a facut nimic pozitiv pentru imbunatatirea situatiei din inchisori, bugetul Penitenciarelor a fost redus cu 30 milioane euro / In Italia numarul infractiunilor a crescut de 3 ori imediat

Bugetul Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) a fost redus cu aproximativ 30 de milioane de Euro in 2017 de guvernul Grindeanu, iar un memorandum semnat de guvern in 2016 prin care se alocau 740,23 de milioane de Euro pentru modernizarea penitenciarelor nu este aplicat, spune intr-un interviu pentru HotNews. ro Sorin Dumitrascu, fost director al ANP, in prezent expert in penitenciare in programe europene. El vorbeste despre apropiata decizie-pilot a CEDO privind conditiile din penitenciare si despre experienta altor state: Italia, care a luat masuri de clementa pentru detinuti, a cunoscut o triplare a numarului infractiunilor imediat dupa aceasta decizie.

Avertisment pentru Guvernul Grindeanu: FMI estimeaza o GAURA de 23 mld. lei la buget!

Oficialii FMI, in ultima scrisoare trimisa board-ului de la Washington, dupa intalnirea din luna martie cu reprezentantii guvernului au estimat ca reducerea cotei unice la 10% si neimpozitarea.

Ioana Petrescu, fost ministrul al Finantelor in guvernul Ponta, despre impozitul pe gospodarie: ANAF nu va face fata schimbarii/ Nu stiu de unde guvernul Grindeanu va pati 35 de mii de specialisti

Ioana Petrescu, fostul ministru de Finate din guvernul Ponta, cunoscuta mia mult pentru celebrul Basescu-MTO, a fost foarte critica, miercuri seara, la Antena 3, fata de programul fiscal anuntat de guvernul Grindeanu si ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu. Ioana Petrescu spune ca actualul guvern nu intelege deloc complexitatea mecanismului din SUA pe care-l invoca si ca nu poti aplica in Romania un astfel de sistem fara a avea in spate ani de educatie fiscala.

Guvernul Grindeanu, cea mai mica rata de colectare a veniturilor dupa iesirea din criza

Partidul National Liberal afirma ca actualul Executiv are cea mai mica rata de colectare a veniturilor la bugetul de stat din anul 2008 si pana in prezent si considera ca eficienta guvernamentala prezentata de catre premierul Sorin Grindeanu si liderul PSD, Liviu Dragnea, drept un succes dupa trei luni de mandat se prefigureaza a fi un esec rasunator.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )