Libnet.ro
UNICEF

16:00

Guvernul i-a inapoiat lui Gruia Stoica cele 20 milioane euro din contul escrow

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul i-a inapoiat lui Gruia Stoica cele 20 milioane euro din contul escrow

Autoritatile au deblocat contul escrow infiintat, recent, la Banca Transilvania, in vederea achitarii a 10% din pretul pe care Grup Feroviar Roman GFR) - castigatorul licitatiei - si-l asumase pentru achizitionarea pachetului majoritar de actiuni de la CFR Marfa. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul i-a inapoiat lui Gruia Stoica cele 20 milioane euro din contul escrow

Autoritatile au deblocat contul escrow infiintat, recent, la Banca Transilvania, in vederea achitarii a 10% din pretul pe care Grup Feroviar Roman GFR) - castigatorul licitatiei - si-l asumase pentru achizitionarea pachetului majoritar de actiuni de la CFR Marfa. ---- * Update 11:43 Manescu: Ministerul Transporturilor va returna integral cei 30 de milioane de euro platiti de GFR Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, astazi, ca ministerul de resort va returna garantia de 10 milioane de euro depusa de Grupul Feroviar Roman GFR) pentru participarea la privatizarea CFR Marfa, iar contul escrow de 20 de milioane de euro a fost deja deblocat.

Business Report: Ceausescu a folosit sisturile in Romania, acum 30 de ani. Am pierdut un miliard de dolari; FMI vine sa ne taie cheltuielile de sanatate. Ce trebuie sa facem pentru a incheia reforma sistemului sanitar; Guvernul i-a inapoiat lui Gruia Sto

Cum isi muta olandezii fermele de nurci in Romania dupa ce la ei s-a interzis jupuirea acestor animale. Un grup de olandezi a inceput construirea unei prime ferme de nurci in Romania, la Sercaia, in judetul Brasov. Cum a obtinut Romania locul 2 in lume la viteza de Internet. Elevi care invata matematica de la varste mici, un numar mare de ingineri bine pregatiti si o piata putin reglementata - cheile unui succes neasteptat pentru tara noastra.

Ministerul Transporturilor va returna toate cele 30 de milioane de euro platite de Gruia Stoica pentru CFR Marfa

Ministerul Transporturilor va returna garantia de 10 milioane de euro depusa de Grupul Feroviar Roman pentru participarea la privatizarea CFR Marfa, iar contul escrow de 20 de milioane de euro a fost deja deblocat, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, potrivit Agerpres. Garantia va fi returnata, asa cum au indicat si consultantii CFR Marfa, Musat si Asociatii si Deloitte. Contul escrow a fost deblocat, iar garantia urmeaza sa fie returnata maine, a spus Manescu. Prin recuperarea acestor sume, Gruia Stoica nu a avut nimic de pierdut in urma privatizarii esuate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )