Libnet.ro
UNICEF

07:00

Guvernul intentioneaza sa cheltuiasca mai multi bani europeni pentru transport, mediu si dezvoltare urbana

Hotnews Hotnews,
 Guvernul intentioneaza sa cheltuiasca mai multi bani europeni pentru transport, mediu si dezvoltare urbana

Guvernul si-a propus ca, in perioada 2014-2020, sa cheltuiasca cele mai multe fonduri structurale si de coeziune pentru infrastructura de transport, proiecte de mediu, dezvoltarea urbana a comunitatilor, drumuri judetene si centuri, conform datelor prezentate, marti, de premierul Victor Ponta. continuă pe Hotnews

Pe ce vrea Guvernul sa dea cei mai multi bani UE, 5,7 mld. euro

Guvernul si-a propus ca, in perioada 2014-2020, sa cheltuiasca cele mai multe fonduri structurale si de coeziune pentru infrastructura de transport, proiecte de mediu, dezvoltarea urbana a comunitatilor, drumuri judetene si centuri, conform datelor.

SONDAJ: Peste 25% dintre romani nu mai au bani dupa cheltuielile de baza.

Peste un sfert dintre romani nu mai au bani dupa acoperirea cheltuielilor de baza, iar dintre persoanele care mai raman cu bani, 30% ii folosesc pentru plata datoriilor, 26% economisesc si 23% isi cumpara haine noi, potrivit unui sondaj Nielsen. Totodata, 19% aduc imbunatatiri locuintei, 17% se distreaza in afara casei, 16% merg in vacante si concedii si 13% achizitioneaza produse tehnologice noi, potrivit sondajului global privind increderea consumatorilor si intentia de a cheltui. Cei mai .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )