Libnet.ro
UNICEF

08:00

Guvernul introduce acciza pe tigarile electronice

B1 B1,
Guvernul introduce acciza pe tigarile electronice

Tigaretele electronice vor fi accizate, incepand cu anul viitor, cu o suma care va creste anual in raport cu inflatia, se arata in proiectul actualizat de Cod Fiscal. Guvernul argumenteaza aceasta. continuă pe B1

Guvernul introduce acciza pe tigaretele electronice

Guvernul va acciza, din 2016, tigaretele electronice, cu o suma care va creste anual in raport cu inflatia, informeaza Mediafax.

Guvernul vrea sa puna acciza si pe tigarile electronice: 0,5 lei pe mililitrul de lichid utilizat. Preturile se vor dubla

Tigaretele electronice vor fi accizate, incepand de anul viitor, cu o suma care va creste anual in raport cu inflatia, Guvernul pregatind introducerea acestei noi taxe cu argumentul ca masura este dictata de practicile la nivel european, releva proiectul actualizat de Cod Fiscal obtinut de Mediafax.

Acciza pe tigarile electronice, din 2016. Taxa va fi majorata in anii urmatori

Tigaretele electronice vor fi accizate, incepand din 2016, cu o suma care va creste anual in raport cu inflatia. Guvernul pregateste introducerea acestei noi taxe, precizand ca masura este dictata de.

O noua taxa: tigaretele electronice vor fi accizate

Tigaretele electronice vor fi accizate, incepand cu anul viitor, cu o suma care va creste anual in raport cu inflatia, Guvernul pregatind introducerea acestei noi taxe cu argumentul ca masura este dictata de practicile la nivel european, releva.

Tigarile electronice ar putea fi accizate

Tigaretele electronice ar putea fi accizate, din ianuarie 2016, cu o suma ce va creste anual in raport cu inflatia, Guvernul motivand ca masura este dictata de practicile la nivel european, scrie presa, citand proiectul actualizat de Cod Fiscal.

Metode de renuntare la fumat. Se scumpesc si tigarile electronice

Incepand de anul viitor, Guvernul vrea sa ceara ca acciza pe tutun sa fie platita si de cei care vand tigari electronice.

Guvernul introduce TVA de 9% pentru accesul la evenimentele sportive

Guvernul va aplica, incepand cu anul viitor, TVA de 9% si pentru accesul la evenimentele sportive, cu argumentul ca sportul este un fenimen social si economic care prezinta un grad inalt de interes pentru populatie, potrivit documentului actualizat al Codului Fiscal obtinut de Mediafax.

Guvernul introduce TVA de 9% pentru accesul la evenimentele sportive

Guvernul va aplica, incepand cu anul viitor, TVA de 9% si pentru accesul la evenimentele sportive, cu argumentul ca sportul este un fenimen social si economic care prezinta un grad inalt de interes pentru populatie, releva proiectul actualizat al.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )