Libnet.ro
UNICEF

15:30

Guvernul introduce impozit pentru proprietati exceptate in prezent: parcari si piscine

Hotnews Hotnews,
 Guvernul introduce impozit pentru proprietati exceptate in prezent: parcari si piscine

Proprietarii constructiilor care nu fac parte din categoria cladirilor, precum parcarile si piscinele, vor fi obligati sa achite anul viitor un impozit, extinderea bazei de impunere fiind convenita de Guvern cu Fondul Monetar International, au declarat pentru agentia Mediafax surse oficiale. Impozitul va fi perceput atat persoanelor fizice, cat si celor juridice care detin astfel de proprietati. continuă pe Hotnews

VIDEO Guvernul introduce impozit pentru proprietati exceptate in prezent: parcari si piscine

Proprietarii constructiilor care nu fac parte din categoria cladirilor, precum parcarile si piscinele, vor fi obligati sa achite anul viitor un impozit, extinderea bazei de impunere fiind convenita de Guvern cu Fondul Monetar International, au declarat pentru agentia Mediafax surse oficiale. Impozitul va fi perceput atat persoanelor fizice, cat si celor juridice care detin astfel de proprietati.

Guvernul pune impozit pe parcari si piscine.

Proprietarii de parcari si piscine vor fi obligati sa achite de anul viitor impozit, au declarat pentru Mediafax surse oficiale. Noul impozit a fost convenit de Guvern cu Fondul Monetar International. Noul impozit va fi aplicat doar persoanelor sau firmelor care detin in proprietate astfel de constructii, nu si persoanelor fizice care achita anual o taxa primariei pentru folosirea unui loc de parcare. Reprezentantii Ministerului Finantelor nu au putut fi contactati pana la ora transmiterii .

VIDEO. Guvernul pune impozit pe parcari si piscine.

Proprietarii de parcari si piscine vor fi obligati sa achite de anul viitor impozit, au declarat pentru Mediafax surse oficiale. Noul impozit a fost convenit de Guvern cu Fondul Monetar International. Noul impozit nu se va aplica persoanelor fizice care folosesc un loc de parcare de la primarie si platesc taxa pentru acesta. Reprezentantii Ministerului Finantelor nu au putut fi contactati pana la ora transmiterii acestei stiri. Ideea impozitarii piscinelor a fost avansata de catre .

Guvernul introduce NOI TAXE. Din 2014 vom plati impozit pe piscina si parcare

Proprietarii constructiilor care nu fac parte din categoria cladirilor, precum parcarile si piscinele, vor fi obligati sa achite anul viitor un impozit, extinderea bazei de impunere fiind convenita de Guvern cu.

Guvernul introduce un sistem de punctaj la acordarea ajutoarelor de minimis pentru IMM-uri

Guvernul a modificat hotararea de guvern 274/2013 privind acordarea ajutoarelor de minimis pentru investitiile realizate de IMM-uri. Principala modificare se refera la introducerea unor punctaje pentru proiecte care vor fi depuse. Initial, s-a aplicat principiul primul venit - primul servit, sistem care a creat probleme in luna august cand a fost organizat un concurs de proiecte depuse de IMM-uri pentru obtinerea ajutorului de minimis. Reamintim ca procedura din august a fost anulata in urma unor probleme aparute la depunerea on-line a cererilor. Atunci, sesiunea de inregistrare a fost declarata inchisa dupa numai sase minute.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )