Libnet.ro
UNICEF

20:00

Guvernul isi va asuma raspunderea pe proiectul descentralizarii, la jumatatea lunii noiembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul isi va asuma raspunderea pe proiectul descentralizarii, la jumatatea lunii noiembrie

Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pentru proiectul de lege privind descentralizarea administratiei publice la jumatatea lunii noiembrie, a anuntat, astazi, premierul Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO. Ponta: Guvernul isi asuma raspunderea pe descentralizare in noiembrie.

Guvernul isi va asuma in Parlament proiectul privind descentralizarea la mijlocul lunii noiembrie, a anuntat seful Executivului, Victor Ponta, in sedinta de Guvern de vineri. Citeste si: VIDEO. Dragnea il identifica pe seful barfitor de serviciu secret: Opris, de la STS La jumatatea lunii noiembrie, dupa ce discutam, evident, in Guvern, ne vom angaja raspunderea pe proiectul de descentralizare a structurilor care vor merge catre autoritatile publice locale. Domnul vicepremier Dragnea stiu .

Guvernul isi va asuma raspunderea pe proiectul descentralizarii, la jumatatea lunii noiembrie

Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pentru proiectul de lege privind descentralizarea administratiei publice la jumatatea lunii noiembrie, a anuntat, astazi, premierul Victor Ponta.

Guvernul isi va asuma raspunderea pe proiectul descentralizarii, la jumatatea lunii noiembrie

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, caGuvernul isi va angaja raspunderea in Parlament pentru proiectul de lege privind descentralizarea administratiei publice la jumatatea lunii noiembrie. Totodata,.

Guvernul isi va angaja raspunderea pentru proiectul descentralizarii la jumatatea lunii noiembrie

Guvernul isi va angaja raspunderea in Parlament pentru proiectul de lege privind descentralizarea administratiei publice la jumatatea lunii noiembrie. Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta, care.

Dragnea: Proiectul descentralizarii este finalizat si va fi prezentat maine premierului Ponta

Proiectul descentralizarii a fost finalizat si ii va fi prezentat premierului Ponta vineri, a declarat, joi, vicepremierul Liviu Dragnea. Proiectul descentralizarii este finalizat, am pus pe hartie tot si maine.

Liviu Dragnea: Proiectul descentralizarii este finalizat. Maine il prezint premierului Victor Ponta

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat joi, la Parlament, ca proiectul descentralizarii este finalizat si urmeaza sa-l prezinte vineri premierului Victor Ponta. Dragnea a mai spus ca saptamana viitoare va avea o serie de intalniri cu reprezentantii PDL si cei ai Minoritatilor pentru a le prezenta proiectul Guvernului.

Comisia Europeana ar putea ramane fara bani la jumatatea lunii viitoare

Comisia Europeana a cerut luni Parlamentului European sa aprobe in procedura de urgenta plata a 2,7 miliarde de euro suplimentare pentru bugetul din 2013, pentru a evita ca Uniunea Europeana sa se regaseasca in incetare de plati la jumatatea lunii noiembrie, informeaza AFP.

PDL: Ministerul Transporturilor isi asuma esecul privatizarii CFR Marfa

PDL considera ca Ministerul Transporturilor isi asuma vina pentru esecul privatizarii CFR Marfa prin returnarea banilor de garantie si a acelor din contul escrow catre GFR. PDL cere, astfel, o verificare din.

Ponta a amanat discutiile in Guvern pe descentralizare, desi Dragnea era pregatit sa prezinte proiectul astazi

Premierul Victor Ponta a inceput sedinta de guvern de astazi cu un anunt: Executivul isi va angaja raspunderea in Parlament pentru proiectul de descentralizare la jumatatea lunii noiembrie. Premierul a amanat discutiile din Guvern pe descentralizare pentru ca vicepremierul Liviu Dragnea sa se consulte mai intai cu toate grupurile parlamentare.

VIDEO UDMR ar putea sa sustina proiectul descentralizarii, daca i se accepta unele solicitari - Laszlo Borbely

UDMR va sustine proiectul de descentralizare daca i se accepta o serie de cerinte, precum asigurarea finantarii pentru institutiile descentralizate si obligatia ca o serie de servicii care nu sunt descentralizate sa depuna rapoarte de activitate si informare la consiliile judetene.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )