Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a negociat cu FMI cresterea salariilor medicilor rezidenti si a profesorilor debutanti

Antena3 Antena3,
Guvernul a negociat cu FMI cresterea salariilor medicilor rezidenti si a profesorilor debutanti

Guvernul a negociat cu Fondul Monetar International FMI) pentru anul viitor o majorare salariala cuprinsa intre 3-4% pentru profesori debutanti si medici rezidenti. Pentru celelalte categorii bugetare o astfel de. continuă pe Antena3

Guvernul a negociat cu FMI o majorare salariala de 3-4% pentru profesorii debutanti si pentru medicii rezidenti

Guvernul a negociat cu Fondul Monetar International FMI) pentru anul viitor o majorare salariala cuprinsa intre 3-4% pentru profesori debutanti si medici rezidenti. Pentru celelalte categorii bugetare o astfel de crestere depinde de veniturile existente, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Guvernul a negociat cu FMI majorare salariala de 3-4% pentru profesori debutanti si medici rezidenti - surse

Guvernul a negociat cu Fondul Monetar International FMI) pentru anul viitor o majorare salariala cuprinsa intre 3-4% pentru profesori debutanti si medici rezidenti, pentru celelalte categorii bugetare o astfel de crestere depinzand de veniturile existente, anunta agentia Mediafax, care citeaza surse oficiale.

Mirel Palada, despre discutiile Guvernului cu FMI: S-a negociat indexarea pensiilor si cresterea salariilor mai mici ale bugetarilor

Guvernul a discutat cu misiunea Fondului Monetar International despre aplicarea legii pensiilor si indexarea pensiilor cu 3,76%, masura agreata de institutia financiara, si despre cresterea anvelopei salariale cu 3%, distribuirea urmand sa afecteze preponderent salariile mici din domeniul bugetar, a declarat luni Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului, intr-o interventie telefonica la Romania TV. Palada a mai explicat ca va exista si o modificare in felul in care se calculeaza acciza, dorindu-se o o flexibilizarea a masurarii relatiei euro-leu pe baza cursului valutar si, in consecinta, aceasta actualizarea a relatiei dintre euro si leu care uneori este bine pentru buget, alteori in rau, va fi facuta mult mai des.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )