Libnet.ro
UNICEF

01:06

Guvernul Ponta a picat. De ce se vede Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea unui alt premier abia la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
Guvernul Ponta a picat. De ce se vede Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea unui alt premier abia la ora 15.00

Presedintele Klaus Iohannis a programat prima intalnire cu partidele parlamentare pentru formarea unui nou Guvern abia la ora 15. inainte de cunsultarea cu partidele, seful statului si-a programat o ceremonie de decorare a mai multor institutii culturale si uniuni de creatie. in acest moment, Romania a ramas fara Guvern, iar seful statului trebuie sa desemneze un prim-ministru interimar. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: A fost nevoie sa moara oameni ca Guvernul sa demisioneze. Vom avea un Guvern interimar. Consultarea cu partidele va avea loc maine

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca asteapta oficial demisia Guvernului Ponta, apoi va convoca partidele la consultari pentru a desemna un nou premier. A fost nevoie sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca, a spus seful statului.

Klaus Iohannis incepe joi consultarile cu partidele pentru desemnarea unui candidat ca premier. Numele lui Vasile Dancu, vehiculat ca propunere a PSD. PNL vrea anticipate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea joi si vineri consultari cu partidele in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de prim-ministru, dupa ce Victor Ponta si-a depus miercuri mandatul. In prima zi, seful statului va discuta cu PSD, PNL, UDMR si cu grupul parlamentar al minoritatilor nationale. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a vedea cum se desfasoara discutiile.

Klaus Iohannis a invitat partidele la consultari pentru desemnarea unui nou premier

Presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele politice la consultari, dupa demisia lui Victor Ponta, pentru desemnarea unui candidat pentru functia de premier.

Presedintele Klaus Iohannis: A fost nevoie sa moara oameni ca sa demisioneze Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, in cursul acestei dupa-amiezi, declaratii de presa la Palatul Cotroceni, pe tema demisiei premierului din Victor Ponta din fruntea Guvernului, relateaza Mediafax, citand surse oficiale.

Liviu Dragnea: PSD merge singur la consultarile cu Klaus Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca partidul pe care il conduce va merge singur la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis. Dragnea a aratat ca partidele nu trebuie sa se tina de mana, dar ca se vor consulta, in Coalitie, inainte de intrevederea cu seful statului.

UPDATE. Iohannis, consultari pentru desemnarea noului premier. Surse: PSD vrea Guvern tehnocrat

Presedintele Klaus Iohannis are joi si vineri consultari cu partidele parlamentare si cu protestatarii, pentru a stabili candidatul la functia de prim-ministru.

LIVE TEXT Klaus Iohannis anunta ca l-a numit premier interimar pe Sorin Campeanu. Mesaj catre protestatari:V-am vazut, v-am auzit, voi tine cont de solicitarile voastre. Voi consulta in premiera un nou actor: societatea civila

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat miercuri demisia lui Victor Ponta si a decis sa il numeasca in functia de premier interimar pe ministrul Educatiei, Sorin Campeanu. Seful statului a precizat ca a mai decis sa convoace, in premiera, un nou actor la consultarile de la Palatul Cotroceni: societatea civila, fara a preciza insa cine va reprezenta aceasta societate.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie la Cotroceni, dupa pranz

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, in cursul acestei dupa-amiezi, declaratii de presa la Palatul Cotroceni, pe tema demisiei premierului din Victor Ponta din fruntea Guvernului, relateaza Mediafax, citand surse oficiale.

ONG-urile ii raspund lui Klaus Iohannis

Mai multe organizatii neguvernamentale au raspuns invitatiei presedintelui Klaus Iohannis pentru consultari la Palatul Cotroceni. Astfel ONG-urile au cerut desemnarea unui premier credibil, revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin si a sefilor CJ prin vot direct, intarirea DNA, revocarea Avocatului Poporului si dizolvarea comisiilor SRI si SIE.

Protestatarii ii raspund lui Klaus Iohannis: Nu exista lideri ai strazii

Principala comunitate pe Facebook pe care protestatarii isi spun doleantele, Coruptia ucide, a raspuns invitatiei lansate de presedintele Klaus Iohannis de a veni la Cotroceni la negocieri pentru formarea unui nou guvern. Astfel, internautii au scris ca nu exista lideri ai strazii si ca 70. 000 de oameni nu o sa incapa la Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )