Libnet.ro
UNICEF

16:00

Guvernul Ponta promite si discrimineaza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul Ponta promite si discrimineaza

In an electoral, Guvernul anunta o noua masura populista, in stilul sau consacrat, trambitand ca aceasta va veni in ajutorul oamenilor cu venituri reduse si va creste consumul. continuă pe Ziarul Bursa

Boc: Guvernul USL incepe dezmatul electoral pe bani publici.

Fostul premier Emil Boc a acuzat Guvernul USL ca incepe dezmatul electoral pe bani publici, avertizand ca masurile economice propuse risca sa duca Romania pe marginea prapastiei economice, relateaza Mediafax. Emil Boc a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca guvernantii nu inteleg un lucru, si anume faptul ca, inainte de a fi incurajat consumul, trebuie sa fie incurajate locurile de munca si productia. Uitati-va la masurile economice propuse de Guvern. Guvernul USL incepe, .

UDREA: Guvernul Ponta, vinovat de moartea celor doi oameni, in accidentul aviatic din Muntii ...

Eena Udrea a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, la sediul PMP, ca in timpul guvernarii USL s-au pierdut doua miliarde de euro. Mii de societati comerciale asteapta sa vada pentru ce vor veni banii in Romania, in perioada urmatoare, pentru a genera proiecte. O alta problema a Guvernului nu este in stare sa gestioneze situatii de criza. Din aceasta cauza mor oameni. Guvernul este vinovat de moartea celor doi oameni, in accidentul din Muntii Apuseni. In 2014, USL va .

Guvernul Ponta criticat pentru masuri sociale

Prin masurile anuntate de ieri de catre premierul Victor Ponta la finalul discutiei cu delegatia FMI, CE si BM, s-a batut de fapt ultimul cui in cosciugul unei filosofii de guvernare care a facut foarte mult rau romanilor si Romaniei.

Guvernul Ponta, Nicu Debitoru si familia Gogu Tantza Tertii solvabili

Domnul Ponta ne-a anuntat ieri ca un million de romani vor putea beneficia de reduceri ale ratelor la credite. Suma totala a potentialelor reduceri este in valoare de 4 miliarde de lei. Ca masura de repornire a consumului. In aparenta este foarte laudabil si la nivel microeconomic si la nivel macro. Vorba romaneasca, Sa fie bine! Dar este chiar asa?Hai sa facem niste calcule!.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )