Libnet.ro
UNICEF

19:30

Guvernul pune taxa pe piscina. Parcarile, vizate si ele de noi impozite

Adevărul Adevărul,
Guvernul pune taxa pe piscina. Parcarile, vizate si ele de noi impozite

Proprietarii constructiilor care nu fac parte din categoria cladirilor, precum parcarile si piscinele, vor fi obligati sa achite anul viitor un impozit, masura vizand extinderea bazei de impunere pentru cresterea veniturilor bugetare, potrivit unor surse oficiale. continuă pe Adevărul

Guvernul pune impozit pe parcari si piscine.

Proprietarii de parcari si piscine vor fi obligati sa achite de anul viitor impozit, au declarat pentru Mediafax surse oficiale. Noul impozit a fost convenit de Guvern cu Fondul Monetar International. Noul impozit va fi aplicat doar persoanelor sau firmelor care detin in proprietate astfel de constructii, nu si persoanelor fizice care achita anual o taxa primariei pentru folosirea unui loc de parcare. Reprezentantii Ministerului Finantelor nu au putut fi contactati pana la ora transmiterii .

VIDEO. Guvernul pune impozit pe parcari si piscine.

Proprietarii de parcari si piscine vor fi obligati sa achite de anul viitor impozit, au declarat pentru Mediafax surse oficiale. Noul impozit a fost convenit de Guvern cu Fondul Monetar International. Noul impozit nu se va aplica persoanelor fizice care folosesc un loc de parcare de la primarie si platesc taxa pentru acesta. Reprezentantii Ministerului Finantelor nu au putut fi contactati pana la ora transmiterii acestei stiri. Ideea impozitarii piscinelor a fost avansata de catre .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )