Libnet.ro
UNICEF

17:00

Guvernul ar putea limita numarul tichetelor din programul Rabla la un singur voucher

B1 B1,
Guvernul ar putea limita numarul tichetelor din programul Rabla la un singur voucher

Numarul tichetelor acordate in schimbul casarii masinilor vechi in cadrul programului Rabla ar putea fi limitate la un singur voucher, fata de trei cat sunt acordate in prezent, a declarat vineri. continuă pe B1

Programul Rabla: Guvernul ar putea limita numarul tichetelor la un singur voucher - Victor Ponta

Guvernul ar putea limita numarul tichetelor acordate in schimbul casarii masinilor vechi la un singur astfel de voucher, fata de trei tichete acordate in prezent, care sa poata fi folosit numai de catre proprietarul masinii scoase din uz, nu si de catre intermediar, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Cumularea tichetelor ar putea fi eliminata din Programul Rabla.

Posibilitatea cumularii tichetelor ar trebui eliminata din Programul Rabla, iar aceasta facilitate ar trebui acordata persoanelor care caseaza masini vechi, a declarat, vineri, la Salonul Auto Bucuresti, premierul Victor Ponta, informeaza Agerpres. Din punctul meu de vedere ar trebui sa fie un singur tichet, iar aceasta facilitate sa fie acordata pentru cel care caseaza masina, nu pentru cel care tranzactioneaza. Cred ca Programul Rabla este un program bun, singurul lucru pe care trebuie sa-l .

RBS iese din programul guvernamental de garantare a activelor toxice

Royal Bank of Scotland Group Plc RBS), cea mai mare banca britanica detinuta de stat, a decis sa se retraga din sistemul guvernamental de garantare a activelor toxice Asset Protection Scheme - APS), masura care poate fi un prim pas spre privatizarea institutiei financiare.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )