Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a ratat mai mult de jumatate din angajamentele cu FMI

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul a ratat mai mult de jumatate din angajamentele cu FMI

Guvernul a ratat mai mult de jumatate dintre angajamentele asumate in negocierile cu FMI, inclusiv tinta arieratelor, dar solicita derogari din partea institutiei financiare astfel incat Consiliul Director, care se va reuni la 26 iunie, sa accepte. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul cere derogari la acordul cu FMI desi a ratat mai mult de jumatate din angajamentele asumate

Guvernul a ratat mai mult de jumatate dintre angajamentele asumate in negocierile cu FMI, inclusiv tinta arieratelor, dar solicita derogari din partea institutiei financiare astfel incat Consiliul Director, care se va reuni la 26 iunie, sa accepte inchiderea cu succes a acordului, transmite Mediafax.

Guvernul a ratat MAI MULT DE JUMATATE din angajamentele cu FMI.

Guvernul a ratat mai mult de jumatate dintre angajamentele asumate in negocierile cu FMI si solicita derogari din partea institutiei financiare, relateaza Mediafax. Romania a indeplinit, conform scrisorii de intentie transmise de Guvern catre FMI in aceasta saptamana, inainte de ultima evaluare a acordului in board-ul Fondului, si obtinuta de MEDIAFAX, doar doua dintre cele cinci criterii de performanta cantitative si tot doua dintre cele cinci tinte indicative stabilite pentru finele lunii .

Guvernul cere derogari de la acordul cu FMI, desi a ratat mai mult de jumatate din angajamente

Guvernul a solicitat derogari de la acordul cu Fondul Monetar International FMI), asta desi a ratat mai mult de jumatate din angajamentele asumate in negocierile cu institutia internationala, potrivit.

Guvernul cere cere derogari la acordul cu FMI. Ce am realizat si ce am ratat

Guvernul a ratat mai mult de jumatate dintre angajamentele asumate in negocierile cu FMI si solicita derogari din partea institutiei financiare astfel incat Consiliul Director, care se va reuni la 26 iunie, sa accepte inchiderea cu succes a acordului, scrie Mediafax.

Hollande va cere francezilor sa munceasca mai mult. Care sunt motivele presedintelui francez.

Presedintele Francois Hollande are un mesaj deloc atragator pentru francezi, acela ca trebuie sa munceasca mai multi ani din cauza deficitului sistemului de pensii, relateaza Mediafax. La 32 de ani dupa ce presedintele socialist al Frantei Francois Mitterrand a redus varsta de pensionare cu cinci ani, succesorul sau din acelasi partid la Palatul Elysee spune ca francezii isi pot mentine stilul de viata daca muncesc mai mult. Guvernul de la Paris va incepe vineri trei luni de negocieri cu .

Exporturile de petrol Ural, la cel mai scazut nivel din ultimele 20 de luni

Rafinariile din Rusia prelucreaza tot mai mult titei Ural, produs in tara, astfel ca exporturile de profil prin Marea Baltica vor ajunge la cel mai scazut nivel din ultimele 20 de luni.

Maine incepe in Romania construirea celui mai mare LASER din lume. Puterea lui ar putea duce la teleportarea din Star Trek

Cladirea celui mai mare laser din lume va fi construita la Magurele pe amortizoare seismice, pentru a se evita un dezastru ce ar putea fi provocat de vibratii, iar corpul dedicat fasciculului gama va avea nu mai.

Un japonez, recunoscut drept cel mai varstnic barbat din lume, a murit la 116 ani

Un japonez, recunoscut drept cel mai varstnic barbat din lume, a murit la varsta de 116 ani, au anuntat oficiali din tara sa. Jiroemon Kimura a murit, miercuri, din cauze naturale, fiind internat intr-un spital.

Ce s-a intamplat ASEARA in leaganul democratiei. Seamana mai mult cu guvernarea lui CEAUSESCU!

Guvernul grec a anuntat si a pus imediat in aplicare masura de inchidere a canalelor televiziunii publice ERT, intr-o demonstratie de forta inedita impotriva sindicatelor, la presiunea creditorilor sai.

Business Report: Topul produselor si serviciilor care s-au scumpit cel mai mult in ultimii zece ani; Eugen Teodorovici: Vrem ca plata catre beneficiari sa fie facuta in 1-2 zile, prin banci; Cum poate deveni o afacere cu canabis un business de milioane

Cum au ajuns in insolventa firmele mari. In primul trimestru al anului, 6. 381 de companii se aflau in diverse stadii ale procedurii de insolventa, in scadere. De ce trebuie sa spunem ca mai avem nevoie de doua reactoare nucleare?Constructia reactoarelor 3 si 4 de la Centrala Nuclearelectrica Cernavoda pare.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )