Libnet.ro
UNICEF

20:00

Guvernul sesizeaza Parchetul privind unele nereguli la Ministerul Sanatatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul sesizeaza Parchetul privind unele nereguli la Ministerul Sanatatii

Corpul de Control al Primului Ministru a efectuat o verificare referitoare la incheierea unui Protocol privind licente de soft intre Ministerul Sanatatii si societatea Adi Com Soft pentru a se stabili daca au fost respectate conditiile legale, se arata intr-o informare de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul sesizeaza Parchetul privind nereguli la Ministerul Sanatatii

Guvernul va sesiza Parchetul in legatura cu decizia directorului Directiei contabilitate si patrimoniu din Ministerul Sanatatii de a aviza servicii de mentenanta cu cu un furnizor al unui program informatic de contabilitate, in baza unui protocol, desi ministrul nu si-a exprimat acordul, potrivit surselor de presa.

Guvernul sesizeaza Parchetul pentru un contract avizat de un director din Ministerul Sanatatii cu o firma

Guvernul va sesiza Parchetul in legatura cu decizia directorului Directiei contabilitate si patrimoniu din Ministerul Sanatatii de a aviza, in conditii nelegale, incheierea unui protocol cu un furnizor al unui program informatic de contabilitate, desi ministrul nu si-a exprimat acordul.

VIDEO Corpul de control al premierului sesizeaza Parchetul dupa ce, in urma unui control la Ministerul Sanatatii, a descoperit nereguli la un contract

Corpul de control al primului-ministru va sesiza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in legatura cu incheierea si derularea unui contract intre Ministerul Sanatatii si SC Adi Com Soft SRL, care a avut ca obiect furnizarea unui program de contabilitate. In urma unui control la Ministerul Sanatatii, Corpul de control a constatat operatiuni sau acte ilicite care pot intruni elementele constitutive ale unei infractiuni, se arata in sinteza raportului, facuta publica de Guvern.

Guvernul sesizeaza Parchetul pentru un contract avizat de un director din Ministerul Sanatatii cu o firma

Guvernul va sesiza Parchetul in legatura cu decizia directorului Directiei contabilitate si patrimoniu din Ministerul Sanatatii, Georgeta Bumbac, de a aviza, in conditii nelegale, incheierea unui protocol cu cu un furnizor al unui program informatic de contabilitate, desi ministrul nu si-a exprimat acordul, informeaza Mediafax.

VIDEO Guvernul sesizeaza Parchetul pentru un contract avizat de un director din Ministerul Sanatatii cu o firma

Guvernul va sesiza Parchetul in legatura cu decizia directorului Directiei contabilitate si patrimoniu din Ministerul Sanatatii, Georgeta Bumbac, de a aviza, in conditii nelegale, incheierea unui protocol cu un furnizor al unui program informatic de contabilitate, desi ministrul nu si-a exprimat acordul, informeaza Mediafax.

Guvernul sesizeaza Parchetul pentru un contract avizat de un director din Sanatate cu o firma

Guvernul va sesiza Parchetul in legatura cu decizia directorului Directiei contabilitate si patrimoniu din Ministerul Sanatatii de a aviza, in conditii nelegale, incheierea unui protocol cu cu un furnizor al unui program informatic de contabilitate, desi ministrul nu si-a exprimat acordul, informeaza Mediafax. Revenim cu informatii.

Nereguli descoperite in Ministerul Sanatatii, de Corpul de Control al premierului

Guvernul va sesiza Parchetul in legatura cu decizia directorului Directiei contabilitate si patrimoniu din Ministerul Sanatatii de a aviza servicii de mentenanta cu cu un furnizor al unui program informatic.

Guvernul sesizeaza Parchetul pentru un contract avizat de un director din Sanatate cu o firma

Guvernul va sesiza Parchetul in legatura cu decizia directorului Directiei contabilitate si patrimoniu din Ministerul Sanatatii de a aviza servicii de mentenanta cu cu un furnizor al unui program informatic de contabilitate, in baza unui protocol, desi.

Guvernul cere ancheta la Ministerul Sanatatii.

Dupa ce a desfasurat un amplu control la Ministerul Sanatatii, Corpul de Control al primului ministru anunta ca va sesiza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, fiind vizat un contract pentru furnizarea unui program de contabilitate, conform Agerpres. Urmeaza ca autoritatea de urmarire penala sau, dupa caz, instanta de judecata, sa hotarasca asupra existentei sau inexistentei infractiunii respective si asupra vinovatiei. In vederea valorificarii constatarilor si .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )