Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul stabileste miercuri data alegerilor parlamentare

România Liberă România Liberă,
Guvernul stabileste miercuri data alegerilor parlamentare

Guvernul va discuta in sedinta de miercuri un proiect de hotarare prin care se va stabili data alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor din acest an si un proiect de ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru buna organizare si desfasurare a acestui scrutin si legat de votul prin corespondenta. continuă pe România Liberă

Guvernul a stabilit data alegerilor parlamentare: 11 decembrie

Guvernul a stabilit data alegerilor parlamentare - 11 decembrie. Stire in curs de actualizare.

Ponta: Organizarea alegerilor parlamentare pe 11 decembrie il ajuta pe Ciolos si pe partidele mici, USR si PRU

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, la B1, ca organizarea alegerilor parlamentare in data de 11 decembrie este o data buna pentru trei persoane si partide, pentru premierul Dacian Ciolos, care se hotaraste daca candideaza, pentru USR, care e un partid nou format, si pentru PRU, insa pentru PSD si PNL nu este avantajos.

Liviu Dragnea: Nu e nicio surpriza data alegerilor. imi spusese Dacian Ciolos ca aceasta a fost alegerea sa

Guvernul a stabilit data alegerilor parlamentare - 11 decembrie. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat, intr-o interventie telefonica in emisiunea Esential, realizata de Ana Maria Roman si Mircea.

De ce se bat PSD si PNL pe data alegerilor

PSD vrea ca alegerile parlamentare sa aiba loc pe 4 decembrie, iar PNL propune data de 11 decembrie. Cu toate pare un detaliu tehnic, fiecare partid cauta o data care sa ii maximizeze sansele. Decizia va fi luata de Guvernul Ciolos, care pare sa incline catre data de 11 decembrie.

Victor Ponta, despre data alegerilor: 11 decembrie este o data buna pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. Pentru Romania e un lucru prost (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca organizarea alegerilorpe data de 11 decembrie este un lucru bun pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. 11 decembrie este o data proasta.

Guvernul stabileste ajutoare pentru romanii afectati de cutremurul din Italia

Guvernul s-a reunit, luni, de la ora 14,00, intr-o sedinta extraordinara pentru a analiza masurile in sprijinul romanilor afectati de cutremurul din Italia. La solicitarea premierului Dacian Ciolos, ministrii Muncii si de Externe prezinta un prim pachet de masuri de sprijin pentru romanii raniti si afectati de cutremurul din Italia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )