Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul taie din bugetele mai multor ministere: LISTA marilor taieri si alocari suplimentare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul taie din bugetele mai multor ministere: LISTA marilor taieri si alocari suplimentare

Bugetele ministerelor Muncii, Dezvoltarii, Mediului, Transporturilor, Economiei, Agriculturii, Sanatatii, Societatii Informationale si Apararii vor fi taiate la a doua rectificare din acest an. De alocari suplimentare vor beneficia Afacerile Interne,. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul taie din banii pentru Presedintie, CC si ANI. Alocari CU PLUS la serviciile de informatie

Bugetele Presedintiei, Curtii Constitutionala si Agentiei Nationala de Integritate vor fi reduse, in schimb Senatul, Camera Deputatilor, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Informatii Externe,.

Noua rectificare bugetara: Guvernul taie bugetele ministerelor si face alocari suplimentare la servicii si Parlament

Ministerelor Agriculturii si Transporturilor li se taie din bugete, iar serviciile de informatii, Senatul si Parlamentul vor beneficia de alocari suplimentare, potrivit unui proiect de rectificare obtinut de.

Un tanar de 12 ani, membru al gruparii 'Anonymous', gasit vinovat pentru spargerea mai multor servere ale unor institutii importante

Un tanar in varsta de 12 ani, membru al gruparii de hackeri Anonymous, care a spart serverele mai multor institutii importante din intreaga lume, a pledat vinovat in fata unui numar de trei capete de acuzare dintr-un tribunal canadian, relateaza The.

Desoperire record facuta de astronomi. A fost identificat unul din cele mai bogate sisteme planetare de pana acum

Astronomii au identificat unul dintre cele mai bogate sisteme planetare descoperite pana in prezent, care include sapte planete. Descoperirea celei de-a saptea planete in jurul stelei pitice KIC 11442793 ar putea.

VIDEO SENZATIONAL. Unul din cele mai spectaculoase fenomene ale naturii, surprins in imagini

Desi nu putem banui ca senzatia este macar pe jumatate din cea reala, astazi va prezentam un clip cu aurora boreala. Materialul este realizat de Shawn Malone, o tanara pasioata de fotografie care.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )