Libnet.ro
UNICEF

21:45

Guvernul de la Viena cere despagubiri de 1,1 miliarde de euro de la Airbus, pentru fapte de coruptie in vanzarea unor avioane Eurofighter catre armata austriaca (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul de la Viena cere despagubiri de 1,1 miliarde de euro de la Airbus, pentru fapte de coruptie in vanzarea unor avioane Eurofighter catre armata austriaca (VIDEO)

Scandal de coruptie la Airbus. Guvernul de la Viena cere despagubiri uriase companiei Airbus pentru fapte de coruptie in dosarul vanzarii unor avioane Eurofighter catre armata austriaca. Cerinta vine dupa ce. continuă pe B1

Termoenergetica va cere despagubiri materiale ELCEN pentru avaria care a lasat fara caldura sectoarele 2 si 3: Daca nu va plati, va fi obligat sa plateasca

Compania Municipala Termoenergetica fostul Radet) va cere despagubiri materiale ELCEN in urma celei mai mari avarii din istoria sistemului de termoficare, care sambata i-a lasat fara apa calda si caldura pe bucurestenii din sectoarele 2 si 3 ale Capitalei, a declarat miercuri directorul general, Alexandru Burghiu. De altfel, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut inca de sambata ca a fost un sabotaj industrial din partea ELCEN, care a livrat agent termic la o temperatura mai mare cu 20 de grade.

BNR: Datoria externa a Romaniei a crescut cu 6,16 miliarde de euro anul trecut

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 6,16 miliarde euro anul trecut, fata de 2018, la 106 miliarde euro, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR). in aceasta perioada, datoria externa publica a ajuns la 39,49 miliarde euro.

VIDEO-Interviu: Cele 1.000 de miliarde Euro. Ce putem face cu Green Deal in Romania

1000 de miliarde de euro in urmatorii 10 ani - acestea vor fi fondurile pe care Uniunea Europeana le va investi prin Green Deal - pactul ecologic prin care vrea sa reduca poluarea. Vor fi bani si pentru antreprenorii romani? Am profitat ca negociatorul-sef al Parlamentului European pentru finantarea Green Deal este roman, pentru a intelege ce oportunitati vor aparea pentru oamenii de afaceri de la noi. Europarlamentarul Siegfried Muresan, numit recent raportor pentru Green Deal, ne-a explicat ce vor urmari noile fonduri europene, intr-un interviu acordat StartupCafe. ro, marti, la Strasbourg.

RALUCA TURCAN: Guvernul va aloca 20 de milioane de euro pentru un nou program-pilot

Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca Guvernul va aloca 20 de milioane de euro pentru un nou program-pilot Scoala dupa Scoala, incepand din septembrie 2020. Programul este destinat elevilor care provin din zone defavorizate si din familii dezavantajate, care vor beneficia de de o finantare de 200 de lei pentru programe de tipul After-School.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )