Libnet.ro
UNICEF

07:45

Guy Verhofstadt, la Sinteza zilei: Antonescu minte. Adina Valean nu e sprijinita de ALDE pentru functia de vicepresedinte al PE

Antena3 Antena3,
Guy Verhofstadt, la Sinteza zilei: Antonescu minte. Adina Valean nu e sprijinita de ALDE pentru functia de vicepresedinte al PE

Liderul ALDE Guy Verhofstadt a declarat, intr-o interventie telefonica la Sinteza zilei, ca europarlamentarul Adina Valean nu este sustinuta de familia sa politica pentru a obtine functia de vicepresedinte. continuă pe Antena3

Adina Valean, desemnata de grupul PPE drept candidat ca vicepresedinte PE

Europarlamentarul PNL Adina Valean a fost desemnata miercuri, in grupul PPE, pentru pozitia de vicepresedinte al Parlamentului European, alaturi de alti cinci europarlamentari ai grupului, urmand ca plenul PE.

Recompensa pentru trecerea de la ALDE la PPE: Adina Valean, desemnata drept candidat pentru una din functiile de vicepresedinte PE

Grupul Partidului Popular European si-a desemnat candidatii pentru functiile de vicepresedinte al Parlamentului European, europarlamentarul PNL Adina Valean aflandu-se printre cele sase nume propuse. Alaturi de.

Adina Valean, propusa de populari pentru functia de vicepresedinte al PE

Europarlamentarul PNL Adina Valean si alti cinci europarlamentari ai PPE au fost desemnati de populari sa ocupe functii de vicepresedinti ai Parlamentului European, informeaza Mediafax. Plenul PE va valida saptamana viitoare aceste propuneri.

Sinteza zilei: Traian Basescu, IZOLAT in Europa. IMAGINI DE LA BRUXELLES

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini cu presedintele Romaniei Traian Basescu, aflat la Bruxelles, acolo unde participa la Consiliul European. Basescu a devenit nefrecventabil pentru liderii.

Sinteza zilei: Imagini explozive din casa lui Mircea Basescu. Toata treaba se opreste la Craiova. Eu fac tot ce pot

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, noi inregistrari video audio care scot la iveala afacerile incheiate de fratele presedintelui Mircea Basescu cu familia lui Bercea Mondial.

Sinteza zilei: Basescu, SERVICIILE si Bercea Mondial

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei dovada ca presedintele Traian Basescu a mintit in momentul in care a declarat, de la prezidiul de la Cotroceni, ca nu a fost informat de.

Sinteza zilei: NOI STENOGRAME. Afaceri comune Bercea - Basescu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei afacerile controversate ale lui Mircea Basescu cu asociati apropiati interlopului Bercea Mondial, precum si noi stenograme in care interlopul.

Sinteza zilei: Prima doamna a Romaniei, umilita de Traian Basescu la Festivalul Romilor de la Costesti

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, imagini de la Festivalul Romilor de la Costesti, din 2009, la care presedintele Traian Basescu a asistat la un spectacol de cantece si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )