Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sinteza zilei: Basescu, SERVICIILE si Bercea Mondial

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Basescu, SERVICIILE si Bercea Mondial

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei dovada ca presedintele Traian Basescu a mintit in momentul in care a declarat, de la prezidiul de la Cotroceni, ca nu a fost informat de. continuă pe Antena3

SRI l-a informat pe Basescu despre Bercea Mondial

Serviciul Roman de Informatii SRI) i-a transmis, pe 29 octombrie 2009, o informare presedintelui Traian Basescu despre activitatea infractionala a clanului Bercea Mondial monitorizat inca din 2001), dar nu si despre relatia dintre Mircea Basescu si interlopul din Draganesti-Olt, a declarat astazi directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior. Directorul SRI a precizat ca in perioada 200-2012, la nivelul SRI, au fost derulate 8 actiuni informativ-operative referitoare la activitatile de criminalitate organizata ale gruparii Bercea Mondial, adaugand ca Basescu a fost informat de Serviciu pe 29 octombrie 2009 in legatura cu probleme care tin de securitatea nationala privind activitatea clanului Bercea.

Mircea Basescu si Bercea Mondial, audiati la DNA

Mircea Basescu si Bercea Mondial au fost adusi la audieri la DNA. Cei doi dau declaratii in dosarul de santaj in care este implicat fratele presedintelui Traian Basescu. Procurorii o audiaza inca de.

SRI l-a informat pe Basescu despre Bercea Mondial inca din 2001

Serviciul Roman de Informatii SRI) i-a transmis informari presedintelui Traian Basescu despre activitatea infractionala a clanului Bercea Mondial monitorizat inca din 2001), dar nu si despre relatia dintre Mircea Basescu si interlopul din Draganesti-Olt, a declarat astazi directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior.

Atentie, limbaj OBSCEN! Ce termeni VULGARI folosea Mircea Basescu in discutiile cu Bercea Mondial

Mihai Gadea a difuzat, duminica noapte, la finalul emisiunii Sinteza Zilei, o serie de inregistrari needitate cu discutiile dintre Mircea Basescu si fiul lui Bercea Mondialul, ca urmare a acuzatiilor care au.

Seful SRI: Presedintele nu a fost informat de relatiile Bercea Mondial - Mircea Basescu

Presedintele Traian Basescu a avut dreptate cand a spus ca nu a fost informat despre legatura dintre Mircea Basescu si Bercea Mondial, a anuntat, marti, seful ServiciuluiRoman de Informatii, George.

Sinteza zilei: NOI STENOGRAME. Afaceri comune Bercea - Basescu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei afacerile controversate ale lui Mircea Basescu cu asociati apropiati interlopului Bercea Mondial, precum si noi stenograme in care interlopul.

Bercea Mondial si-a notat sumele date. Traian Basescu a primit 6 miliarde de lei, in campania din 2009

Jurnalistul Adrian Ursu a vorbit, miercuri, la Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, despre insemnarile lui Bercea Mondial. Bercea a notat intr-un carnetel cand a dat bani, cui i-a dat si sumele pe care le-a dat.

Sinteza zilei: Imagini explozive din casa lui Mircea Basescu. Toata treaba se opreste la Craiova. Eu fac tot ce pot

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, noi inregistrari video audio care scot la iveala afacerile incheiate de fratele presedintelui Mircea Basescu cu familia lui Bercea Mondial.

Dovada relatiei stranse dintre Bercea Mondial si familia Basescu

Radu Tudor a prezentat miercuri, in emisiunea La ordinea zilei, imagini care arata o mai veche relatie intre Bercea Mondial si familia Basescu. Printre persoanele care au venit la slujba de inmormantare a.

Sinteza zilei: Traian Basescu, IZOLAT in Europa. IMAGINI DE LA BRUXELLES

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini cu presedintele Romaniei Traian Basescu, aflat la Bruxelles, acolo unde participa la Consiliul European. Basescu a devenit nefrecventabil pentru liderii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )