Libnet.ro
UNICEF

05:30

Un hacker roman a fost condamnat la inchisoare in America pentru furt de indentitate

Playtech Playtech,
Un hacker roman a fost condamnat la inchisoare in America pentru furt de indentitate

Un hacker roman a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru orchestrarea unei scheme de furt de identitate, prin care au fost furate date sensibile de la companii din New Jersey, SUA. Aparent, datele respective includeau raporturi financiare si amprente. Numele hackerului e Mircea-Ilie Ispasoiu, are varsta de 31 de ani si este originar []. continuă pe Playtech

Hacker roman condamnat la inchisoare in SUA

Un hacker roman a fost condamnat la trei ani de inchisoare in Statele Unite, dupa ce a fost gasit vinovat de furt de identitate, informeaza Digi24.

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, pentru dare de mita. Decizia nu este definitiva.

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost condamnat in prima instanta la 5 ani de inchisoare cu executare (VIDEO)

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat marti pe fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura la 5 ani de inchisoare cu executare pentru dare de mita in schimbul fraudarii concursului.

Explozia de la New York: Suspectul a fost pus sub acuzare pentru utilizarea armelor de distrugere in masa

Suspectul arestat luni in legatura cu atacurile cu bomba din New York si New Jersey, Ahmad Khan Rahami, a fost pus sub acuzare marti pentru utilizare de arme de distrugere in masa, potrivit unui document transmis de procurorul districtului sud al statului New York, Preet Bharara, scrie AFP, citata de Agerpres.

Un portar din Germania a fost arestat. Motivul incredibil pentru care oamenii legii s-au sesizat

Caz incredibil in fotbalul din Germania. Un portar de 25 de ani a fost arestat, dupa ce a incasat intr-un singur meci nu mai putin de 43 de goluri. Marco Kwiotek, portar la echipa VS Vanderport,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )