Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un hacker roman a fost condamnat in Statele Unite pentru fraude informatice (VIDEO)

B1 B1,
Un hacker roman a fost condamnat in Statele Unite pentru fraude informatice (VIDEO)

Un hacker din Craiova a fost condamnat in Statele Unite pentru fraude informatice. Sorin Condrache, in varsta de 36 de ani, a reusit sa sustraga din conturile americanilor peste 900. 000 de dolari. continuă pe B1

Un hacker din Craiova, condamnat in SUA pentru fraude informatice. Metoda prin care a golit cardurile a sute de americani

Sorin Condrache, in varsta de 36 de ani, din Craiova, a fost condamnat in SUA la 70 de luni de inchisoare cu executare pentru comiterea infractiunilor de conspiratie pentru fraudarea unei institutii financiare si detinere de echipamente pentru copierea datelor cardurilor de credit.

Turcia face noi presiuni asupra Statelor Unite, pentru extradarea predicatorului Gulen

Ministrul de Justitie turc, Bekir Bozdag, a avertizat Statele Unite ca, in cazul in care predicatorul Fethullah Gulen, considerat de Ankara principalul responsabil pentru lovitura de stat esuata, nu va fi extradat, relatiile bilaterale dintre cele doua state vor fi sacrificate.

Gregorian Bivolaru solicita redeschiderea procesului in care a fost condamnat la sase ani de inchisoare

Gregorian Bivolaru a depus o solicitare la Tribunalul Sibiu, pentru redeschiderea procesului penal, in dosarul in care a fost condamnat definitiv la sase ani de inchisoare, pentru act sexual cu un minor. Liderul MISA motiveaza decizia precizand ca a fost judecat si condamnat in lipsa.

Alerta cu bomba la un turn de birouri din Statele Unite. Situatia este in curs de investigare

Prezenta unui dispozitiv suspect a fost semnalata, luni, la un turn de birouri din orasul american Atlanta. La fata locului au descins echipe pirotehnice si agenti ai FBI din SUA, potrivit ajc. com, preluat de dcnew.

Gregorian Bivolaru mai vrea o sansa la libertate! Guru cere rejudecarea dosarului in care a fost condamnat la 6 ani de inchisoare (VIDEO)

Gregorian Bivolaru cere rejudecarea dosarului in care a fost acuzat de intretinere de relatii sexuale cu un minor si pentru care a primit 6 ani de inchisoare, potrivit B1 TV. Mai exact, guru.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )